A Halaknak nehéz napja lesz, főleg a szerelem terén





Most nagyon nem fog jót tenni az erőfitogtatás.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.05.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy lezártnak hitt kapcsolata újra éledhet, és tanulva a múlt hibáiból most már tudnak egymáshoz alkalmazkodni. Anyagi helyzetét illetően nem árt az óvatosság. Bevételei nem akkor és nem onnan érkeznek, ahonnan számít rájuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Összpontosítsa szellemi és fizikai képességeit a hivatásában már elért eredmények megszilárdítására, esetleg egy újabb szakmai ötletének megvalósítására! Baráti vagy szakmai, munkatársi kapcsolataiban gyökeres változást tartogat a mai nap.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha voltak némi ellentétek a kedvesével, akkor ezek feledésbe merülnek. Ha lakáscserét, ingatlanvásárlást vagy lakásfelújítást tervez, sokkal többe fog kerülni, mint első nekifutásra véli, mert a Merkúr retrográd.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Zavarja, ha a dolgok eltérnek a megszokottól, ezért ha most egy jó tündér felajánlaná, hogy teljesíti három kívánságát, alighanem csak egyetlen dolgot kérne: hogy rendeződjenek végre a körülményei. Nyugodjon meg, ez a vágya is teljesül rövidesen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók ma kétféle módon éreztetik hatásukat: vagy agresszívvá teszik, vagy megsokszorozzák az erejét és persze a makacsságát, és ettől képesnek érzi magát nagy céljai elérésére, s talán még arra is, hogy új irányt szabjon életének.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Előfordulhat, hogy az emberi kapcsolatok terén néhány kellemetlen meglepetés éri. Alighanem az a baj, hogy rosszul méri fel a saját erőviszonyait, a munkahelyén elfoglalt pozícióját vagy üzlettársai hozzáállását.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egyelőre tényleg minden túl bizonytalan, ami kifejezetten idegesíti. A munkával vagy pénzügyekkel kapcsolatban túl sok az ígéret, kevés a kézzelfogható valóság. Rövidesen ez is rendeződik!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha tanul, olyan eredményeket produkál, amin önmaga is elámul. Ha a pénzkeresetet tekinti most az elsődleges célnak, ugyancsak szép sikerekre számíthat. Csak a családi konfliktusokat lesz nehéz elkerülni. De talán nem is kerülgetni kell, inkább tisztázni kell a félreértéseket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A véletlenek folytán olyan információkhoz jut, melyeket jól hasznosítva jelentős előnyre tehet szert a vetélytársaival szemben. Ám ha elbízza magát, akkor könnyen elveszítheti ezeket az előnyöket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Igen jól érzi magát a bőrében, amihez hozzájárul az is, hogy pénzügyeit sikerül jó irányba terelgetnie. Ez is azt eredményezi, hogy a hobbijára kicsit többet költhessen, de hosszabb távon még ez a „pazarlás” is jó befektetésnek bizonyulhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Munkahelyén a figyelem középpontjába kerülhet, bánjon okosan a szavaival, mert egyformán érhet el sikert és szeretetet, megbecsülést, de haragot és nemtetszést is. Próbálja megnyerni magának a kollégákat!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Főleg a szerelemben lehetnek nehézségei a mai napon. Az erő és a vitakészség megmutatása most igazán semmi eredményt sem hoz. Figyeljen oda jobban másokra! Törődéssel, gesztusokkal célt érhet a másiknál.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás