Vigyázzon a Rák! Féltékenység keserítheti meg a napját!





Jó lesz figyelni arra, mit tesz vagy mond a párjának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.07.
horoszkóp

2021. október 7.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma rendkívüli élmény éri, megtalálja a köztes megoldást, és a legjobb döntést hozza. Anyagi ügyekben szerencsés változásra számíthat. Tele van kételkedéssel, de ez persze azt is jelenti, hogy gondolkodik, és nem is lehet egy könnyen becsapni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerelmi kapcsolatában őszinte, de kényelmetlen beszélgetésre kerül sor, és bár erős a szövetségük, mély a szerelmük, most mégis megszaporodnak a konfliktusok. A bolygók segítségére lesznek abban, hogy tisztázzon mindent.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A barátai révén új társaságba kerül, ahol szinte észrevétlenül alakul át a véleménye az élet nagy kérdéseiről, így a szerelemről is. Az Uránusz viszont meggondolatlan lépésre serkenti. Sokaknak okoz ezzel meglepetést.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párja féltékeny lehet. Vigyázzon, ne öntsön olajat a tűzre! Inkább próbálja kimutatni, mennyire fontos önnek a másik. Váratlan kiadása lehet, de új pénzkereseti lehetőséget is találhat, vagy megspórolhat máshol egy összeget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most sokkal többet vár el a párjától, szerelmétől, mint eddig, hiszen érezni akarja, hogy valóban fontos számára, és bizonyítékokat keres erre. Ugyanakkor ön is bizonyítani szeretne a munkájában, és ez a nagy megfelelés most visszájára üthet, emésztési problémák léphetnek fel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap a hódításról szól, akkor is, ha csak futó kalandot szeretne, és akkor is, ha elérkezettnek érzi a családalapítást. Az anyagiak miatt azonban most jobban aggódik, mint eddig, egyfolytában attól fél, hogy le kell adnia az eddigi életszínvonalából.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedvező fordulatok várhatóak munkában, szerelemben egyaránt. Ha eddig nem volt hol dolgoznia, családtagjai vagy barátai kapcsolatai hozzásegíthetik egy jó álláshoz. Csapjon le a lehetőségre!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Munkahelyén most eléggé kaotikus a helyzet: felettesének olyan elvárásai lesznek, aminek elég nehéz lesz megfelelnie. De ne féljen, nem veszíti el a munkáját. Sőt! Ha eddig nem volt állása, mostanság kell pályáznia, mert megcsíphet egyet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bármennyire is csábítók az üzletek ajánlatai, ügyeljen arra, nehogy túllőjön a célon, és semmiképpen ne verje adósságba magát, mert nem biztos, hogy vissza tudja fizetni. A szerelemben azonban szerencsésebb: olyasvalakivel találkozhat, akivel első látásra szerelembe eshet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Olyan feladatok elé állítják, hogy először nem hisz a fülének, de egy meggyőző beszélgetés után nem maradnak kételyei. Ám csakis jó munkamegosztással képes túljutni a mostani akadályokon. Ne vállaljon mindent magára, mert ekkor biztos a kudarc.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Idegesíti, hogy a családtagjai nem hallgatnak önre. Ne csináljon ügyet belőle, mert az még nagyobb ellenállást eredményez. Törődjön bele, hogy most így alakult. Majd legközelebb az ön szava lesz a döntő!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Meghökkentő, ahogyan belelát másokba, és azt is tudja, hogy a kimondott szavak milyen szándékot rejtenek. A tisztességet, a becsületességet és a barátságot tartja a legfontosabb emberi tulajdonságnak, és ma találkozhat valakivel, aki minden elvárásának megfelel.





Ezeket olvastad már?
„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás