Érzelmi viharba kerül az Oroszlán





Most nem minden úgy alakul, ahogy azt éppenséggel akarod, választanod kell és egy kicsit légy rugalmasabb a párkapcsolatod terén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Megszállottan dolgozik, mintha ezzel akarná nélkülözhetetlenné tenni magát. A magányos megszállottság helyett társuljon a kollégáival, hamarabb meglesz a munkája gyümölcse. Most nem a főnökök elismerése a fontos, hanem a szakmai rang megszerzése.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A munkahelyén valakivel túl sok időt tölt együtt, és a végén már úgy érzi, jobban hozzátartozik az életéhez, mint állandó partnere. Csak aztán nehogy más is alakuljon ebből, amivel aztán nem tud elszámolni a párjának...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kedvességével, humorával könnyen levesz a lábáról ma valakit. Ha van ellensége, még azt is a maga oldalára állíthatja, és egy fontos kérdésben is támogatókat szerezhet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A munkahelyén valaki miatt problémái adódhatnak. Az intrika, az irigység mindenütt felüti a fejét, tehát nem biztos, hogy az a megoldás, ha feladja ezt a biztos állást és új hely után néz. Próbálja kideríteni, mi az illető gyengéje, és ott vágjon vissza.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Érzelmi életében választás elé kerülhet, hiszen nem minden alakulhat a tervei szerint, és el kell döntenie, hogy hajlandó-e lentebb adni az igényeit, és kissé rugalmasabban kezelni párja bosszantó szokásait. Érdemes lehet leülniük, és őszintén átbeszélni a dolgokat!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem kell minden apróságért veszekedni, és még kevésbé okos dolog minden hibát észrevenni. Különösen abból lesz baj, ha a véleményét azonnal kimondja. Ugyanis nemcsak ön nagyon érzékeny a most következő napokban, hanem a partnere is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A magánéletben fölösleges a vitákra, ellenakciókra, bosszúra fecsérelni a drága idejét, erejét. Ha valakivel nem tud zöld ágra vergődni (legyen családtag vagy barát), egy időre térjen ki az útjából. A munkahelyén is kerülje a konfrontációt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A diplomatikusság most gyümölcsöző lehet. Fogja magát vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó, és inkább hallgasson nagyokat. Jobb, ha résen van közben, mert így megfigyelheti, kiben bízhat meg leginkább. Jól nyissa ki a szemét!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Túl sok új információ birtokába jut, és a „bőség zavara” alaposan megzavarja eddigi elképzeléseit. Ne essen pánikba, jók voltak az elképzelései, legfeljebb pici módosítások kellenek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Féltékennyé válhat mostanában, aminek az oka abban keresendő, hogy nem biztos a saját vonzerejében. Ha megerősíti az önbizalmát, akkor magabiztosabb lesz a párkapcsolatában is. Minden oka megvan rá!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Alig jut ideje a kedvesére, annyi a tennivalója, hogy ki sem látszik belőle. Ne törődjön bele a hétköznapok szürkeségébe! Ügyeljen arra, hogy az idő, amit együtt töltenek, örömteli és boldog lehessen!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Maga sem érti miért, de pesszimista hangulatban köszönt önre ez a hét. Mindenbe beleköt, így nem huny szemet párja hiányosságai fölött sem. Hogy ne legyen ebből vita (vagy szakítás), koncentráljon inkább arra, ami jó a kapcsolatukban.





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás