Ezeknek a csillagjegyeknek lehetnek ma gondjai az emberekkel, óvatosan fogalmazzanak





Nyilvános kapcsolataiban a kommunikációs hiányosságok okoznak bajokat. Próbáljon nagyon világosan fogalmazni, és ne higgye azt, hogy egyszerű dolgokat nem kell elmagyarázni, mert az mindenkinek világos és magától értetődő. A Merkúr retrográd, és félreértéseket okoz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.03.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr retrográd, ezért ne hagyjon semmit az utolsó pillanatra, számítsa be, hogy mindenhez legalább „két forduló” kell. És ez igaz az érzelmi ügyeire is. Első nekifutásra sem a békülés, sem egy új kapcsolat indítása nem fog sikerülni.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Apróságokon felhúzza magát, egy-egy félreértett mozdulatból, félmondatból egész összeesküvés-elméletet sző. Pedig nincs igaza. A szerencse és a szerelem folyamatosan ott ólálkodik a Bikák körül, csak az ajtót kellene kinyitni előttük!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha magányos, akkor fogadja el a barátai meghívását, szakítson időt a társasági életre, nehogy elszalassza a „nagy találkozást”. Ma ugyanis útjába sodor az élet egy régi ismerőst, aki azonban még a jelenében is tud újat mutatni.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Remek nap, remek megélésekkel: ma olyan tapasztalatokat szerezhet, amik hozzásegítik az új lendülethez, és ahhoz, hogy valamit másképp tudjon szemlélni, mint eddig. Ossza meg egy bizalmasával az érzéseit.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nyilvános kapcsolataiban a kommunikációs hiányosságok okoznak bajokat. Próbáljon nagyon világosan fogalmazni, és ne higgye azt, hogy egyszerű dolgokat nem kell elmagyarázni, mert az mindenkinek világos, és magától értetődő. A Merkúr retrográd, és félreértéseket okoz.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Otthonát érintő kérdések vannak terítéken, de ne akarja azokat erőnek erejével megoldani. Adjon egy kis időt családtagjainak újonnan felvetett ötletei megemésztésére, és inkább a jó oldalait ecsetelje a dolognak, mintsem agresszív ultimátumokkal sokkolja őket.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma pihenjen minél többet. A merengés, az álmodozás akkor is hasznos és kreatív tevékenység, ha közben látszólag nem történik semmi. A változások mindig belül érlelődnek meg, és csak aztán kezdenek működni kint is.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy rokonnal gyűlik meg a baja, bölcsebb most mélyen hallgatni, és lenyelni az oktalan szemrehányást. Talán nem is önnek szól a kirohanás, inkább valamiféle belső frusztráltság kivetülése.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyszabású terveivel kapcsolatban mindig jól jön egy kis szkepticizmus. Nem kell teljesen letennie róluk, de a megvalósításnál legyen óvatos. Ne engedje el a füle mellett kedvese visszafogó tanácsait, társa csak realista, de nem az ellensége.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók egészen szokatlan és merész ötletekre bírják, melyeket képes lesz az álmodozásból a megvalósításig vinni. Művészemberek, alkotói vénával megáldottak most nagyot alakíthatnak saját szakterületükön.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Új pénzügyi koncepciókon töri a fejét, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várja. Ne sokat morfondírozzon, de ne bízzon a sült galambban!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerelmi téren zavarba ejtő ajánlatot kaphat, amiért jókora diplomáciai érzékre lesz szüksége, ha nem akar az illetővel haragot tartani. Csomagolja be ügyesen a szavait!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás