Vihar a biliben! Bika, a gondjait inkább oldja meg egyedül





Itt egy bölcs tanács a mai napra: senkitől se fogadj el segítséget.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ezt a napot utazásra vagy pihenésre kellene felhasználnia. Érzelmileg sokat profitálhat abból, ha figyelmes a párjához, szeretteihez. Többszörösen meghálálják. És sokat nyújthat azoknak is, akikkel ma csak véletlenül találkozik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Se a barátaitól, se a párja családjától ne kérjen segítséget, mert életre szóló harag kerekedhet abból is, ha a maguk módján próbálnak beleszólni a dolgaiba, de még inkább, ha visszautasítják a kérést. Próbálja inkább egyedül megoldani.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A barátai szívesen segítenek a szívügyei rendezésében, nyugodtan rájuk bízhatja titkait. Ha nem is adnak önnek igazat mindenben, érdemes megfogadni a tanácsukat, mert kívülállóként sokkal reálisabban látják a dolgokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a nap azoknak a Rákoknak ígér eseménydús órákat, akik úgy érzik: nem tudnak a párjuk nélkül élni. Talán egy ingatlanvásárlás, lakásfelújítás vagy átrendezés gondjai kovácsolják még inkább egységbe a kapcsolatukat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy most kezdődő új kapcsolat magas hőfokon éghet, de mégis szalmalángnak bizonyulhat. Az ismeretlen felfedezése azonban csak akkor javasolt, ha nincsenek hosszabb távú tervei. Nehogy megégesse magát!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most minden szabad percét a családjának kellene szentelnie, vagy ha egyedül van, akkor most már több esélyt kellene adni a szerelemnek. A munkamánia ugyanis egyre inkább a magánélet rovására megy.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Határozottabb, kezdeményezőbb a magánéletben, mint máskor. Ezzel meglepi a környezetét, és felkelti valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezte el magát, a következő időszakban új irányt vehet a sorsa.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hajlamos lehet arra, hogy ma hajszolja az élvezeteket. E fegyelmezetlensége akár még a kicsapongásig is mehet. Ha a mélységet a magasságokkal össze tudja kötni, azaz ha szerelmes, akkor ez felemelő lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ragadja magához a kezdeményezést, most bármire rá tudja venni a párját. Ha eddig nem éltek egy fedél alatt, a hét végén napirendre kerülhet az összeköltözés is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha a hét végét vidám baráti körben tölti, hamar át tud hangolódni, s talán még azt is észreveszi, hogy egyik barátja egészen más szemmel néz önre, mint a többiek. Egyelőre azonban nincs elég bátorsága a kezdeményezéshez.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hódító és könnyen hódítható ezekben a napokban, a Vénusz főleg a titkos kapcsolatoknak teremt lehetőséget. A flörtök azonban elterelik a figyelmét a komoly érzelmekről.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bizonytalansága rossz irányba terelheti az új, vagy régi kapcsolatát. Adjon végre határozottan hangot az elképzeléseinek, különben partnere azt hiszi, hogy mindenben csak ő irányít. Végül pedig mégis meglepődik...





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás