Szenvedélyes szerelem vár ma az Ikrekre





Ma semmiképp ne ücsörögj a babérjaidon, mert egy nagyon izgalmas nap vár rád!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Eddig megpróbált úgy tenni, mintha nem látná, hogy mennyire vonzódik önhöz az egyik kollégája. Ha eddig hidegnek is mutatkozott, lassacskán megindul önben is az érzés. Olyan ajánlatot kaphat, ami nehéz választás elé állíthatja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mutasson egy kis engedékenységet az élet minden területén. Nagyon elkeseríti, amikor látja, hogy kedvese sehogyan sem akar az ön elvei szerint működni. Segíthet, ha a szokásos forrófejűsége helyett bevetne egy kis könnyedséget, rugalmasságot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Izgalmas nap elébe néz munkában, párkapcsolatban egyaránt. Egy szenvedélyes szerelmi szál van kialakulóban, amely teljesen elvarázsolja. Alig várja, hogy komolyabbra forduljon a dolog, hát tegyen is érte!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párkapcsolatában kialakulhat egy hullámvölgy, mert a kedvese nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan azt ön szeretné. Munkahelyén érdemes kibontakoztatnia a jó oldalát, a kellemes tulajdonságait, mert kedvességgel most sokkal több mindent elér, mint valaha.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A munkahelyén számos kihívás vár önre; ahogy az már lenni szokott. Semmi nem maradhat a régiben, a változás most már mindennapjai része. Ön megint nagyon fürge tud lenni az alkalmazkodásban. Törjön az élre, ott a helye!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha szívügyekben sikerülne végre önmagával harmonikus kapcsolatba kerülnie, akkor már a világot és párját is (újra) meg tudja hódítani. Ha épp most indul a kapcsolata, akkor könnyen az ujja köré csavarhatja kedvesét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szeretné elérni, hogy bizonyos ember az ön csodálójává váljon. Ezért mindent megtesz azért, hogy mindig a legjobb oldalát mutassa meg neki. Ma egy véletlen malőr folytán a gyengesége is kiderülhet: és lám, épp ez lesz a vonzó majd önben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Cselekedeteiben a szokásosnál is nagyratörőbb lehet. A reményeit azonban nem ártana egy kissé kordában tartani. Ne akarjon idő előtt kitúrni a helyéből szaktekintélyeket. Várja meg, míg azok maguk emelik önt magasra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma úgy érezheti, hogy mindenki elhalmozza önt a szeretetével és a gondoskodásával a munkahelyén. A párkapcsolatát is kiegyensúlyozottnak, boldognak élheti meg.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma megpróbálja kibogozni magánélete összekuszálódott szálait. Nem veszélytelen vállalkozás: minden gubanc mozdítása fájó emlékeket hozhat a felszínre. A megbocsátás és feledés lehet a jó út, nem a harc...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szavainak ma fokozott súlyt ad az, hogy olyan pozícióból ejti ki őket, amikor a hatalom önnél van. Ne éljen vissza ezzel a lehetőséggel, inkább kezelje úgy, hogy a szokásosnál is finomabban, megfontoltabban fogalmaz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehéz feladat elé állítják ma a munkahelyén. Hirtelen támadt kétségei ellenére sem mer azonban nemet mondani. De támogatást nyugodt szívvel kérhet. Meg is fogja kapni, nem kell aggódnia.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás