A Skorpió ajtaján bekopog a szerelem, ám ezzel el is űzheti





Erre a csillagjegyre ma rátalálhat az igazira, de az érzés még nem kölcsönös, ami türelmetlenné teszi a Skorpiót.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.05.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Amit célként maga elé tűz, azt általában sikerül is megvalósítania. De a szerelem az akarattal nem tud mit kezdeni. Fogadja el a kedvesét olyannak, amilyen, ez legyen a mai nap mottója!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szíve szerint ott hagyna csapot-papot, és egy merőben más területen próbálná ki a tehetségét, erejét, vagy az élethelyzetén változtatna drasztikusan. Erre egyelőre nincs sok esély, de ha hisz a vonzás törvényében, akkor rövidesen akár meg is kaphatja a sorstól.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életében. Mint mindenben, ebben is többet érhet el a vágyódással, mintsem az akarattal. Az igazi békét csak békés eszközökkel lehet megteremteni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon érzékeny a mai napon, könnyen sebezhető. Szinte belelát mások lelkébe és titkaiba. Pénzügyi kérdésekben legyen megfontolt, vigyázzon arra, hogy kiben bízik meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most remek megérzések segítik, és értékes felismerései lesznek, ha hallgat a belső hangra. Érzelmileg rá tud hangolódni mások igényeire, boldogság most a közelében lenni!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jogosak az elvárásai, ám akiktől elvárja azokat, képtelenek azt teljesíteni. Most nagyvonalúnak és belátónak kell lennie. Ha így tesz és képes a kompromisszumra, akkor többet ér el, mintha köti az ebet a karóhoz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A belső béke megteremtése a feladata még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Ki tudja magát húzni a slamasztikából, és a rossz erőket jóvá tudja változtatni. Ez is csak egy próbatétel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygók nagyon jó előjeleit mutatják egy szerelemnek, érdemes lehet rá várni is, ha a másik félnek kell még egy kis gondolkodási idő. A Mars türelmetlenné teheti, de ezen valahogy mégis sikerül úrrá lennie, és így elkerülheti, hogy túlzottan rámenősnek mutatkozzon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Megismerkedik valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életére. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látja tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzik, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtaniuk.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Barátaitól pénzügyekben értékes tanácsot kaphat, a szerelemben viszont egyedül kell megbirkóznia a problémákkal. Ne külső segítséget várjon, próbálja rendezni a félreértéseket a kedvesével. Nagyon valószínű, hogy a legutóbbi vitában sem önnek volt igaza.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ábrándos hangulatában fontos teendőkről feledkezhet meg, vagy átsiklik a figyelme a részleteken. Anyagi szempontból kedvező fejleményeknek örülhet, a szerencse ön mellé szegődik a következő napokban.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kellemes meglepetésben részesíthetik ma a csillagai. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakulnak a dolgai, de még valami extra bónuszt is kap a sorstól. Ma ezt természetesnek veheti.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás