Óvatosan bánjon a Halak ma az emberekkel, ne hagyja, hogy elvegyék a kedvét





Igyekszik mindenkinek a kedvében járni, ám az irigyei ezt is ön ellen fordíthatják (vagy ami még rosszabb: alaposan kihasználják). Másfelől viszont könnyen ki tudja puhatolni, hogy mivel lehet levenni a párját a lábáról, és bármit elérhet nála.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.03.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az utóbbi időszak sok leckével szolgált. Most viszont fellélegezhet, mert a bolygók nyugalmat ígérnek. Otthon ügyesen tudja irányítani a dolgokat, úgy, hogy a párja észre sem veszi: végül az van, amit ön akar.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók segítségére lesznek, hogy növelje népszerűségét. Persze, ehhez az is kell, hogy ne kritizáljon fölöslegesen másokat. Még a mások pénzügyeire is nagyon jó hatással lesznek az ötletei. És megkaphat egy már veszni hagyott összeget is.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha szingli, kíváncsi természete új kalandba sodorja. Vigyázzon, mert a túlságosan gyors hódítás nem biztos, hogy örömöt okoz! Inkább csömört...

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A siker attól függ, mennyire sikerül előkészíteni a terepet, mennyire tudja elfogadtatni az elképzeléseit a környezetével. Most nemcsak kitartásra és önbizalomra lesz szüksége, hanem leleményességre is.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Vénusz hatására most nagyon kellemes élményekben lehet része, ha elég nyitott. Ne szégyellje az érzéseit, vágyait megfogalmazni a párja felé.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lelkiismeret-furdalást okoz, hogy a szíve lángra lobban, épp most, hogy rendezte kapcsolatát régi párjával. A munkában személyes vonzereje eddig működött, most viszont a tehetségére szabad csak hagyatkoznia.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A csillagok kedveznek a szívügyeknek. Hódítható, és könnyebben célba ér az is, aki önre veti ki a hálóját, mert most nagyon romantikus hangulatban van. A pénzügyekkel azonban legyen észnél!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Rengeteg a teendője, s talán még egyik kollégája is éppen most dől ki a sorból, így önre marad az ő munkája is. Kicsit csalódottan vág neki a napnak, de aztán egy telefonhívás vagy rövidke beszélgetés teljesen áthangolja.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úgy érzi, nyeregben van. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a lágyság, és a kedvesség a nyertes erénye. Ha kér, használjon szelídebb hangot!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem várt anyagi gondok szorongatják. Ha belegondol, volt már rosszabb helyzetben is. Ön a varázslat nagymestere, még nehéz körülmények között is helyt tud állni. Keressen pluszmunkát, úgy a munkahelyén, mint ismerősei körében.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Talán túl sivárnak érzi mostanában az érzelmi életét: minden olyan egyszerűvé, olyan kiszámíthatóvá vált, mondhatni úgy is, hogy monotonná. Pedig részben önön is múlik, hogy túl tud-e lendülni a holtponton.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igyekszik mindenkinek a kedvében járni, ám az irigyei ezt is ön ellen fordíthatják (vagy ami még rosszabb: alaposan kihasználják). Másfelől viszont könnyen ki tudja puhatolni, hogy mivel lehet levenni a párját a lábáról, és bármit elérhet nála.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás