Feszültség jön a szerelemben, a Halak életébe beköltözik a féltékenység





A Halak gyakoroljon némi megértést a szerelme felé, aki csak több figyelemre és magyarázatra vágyik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.04.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A hónap elején különösen energikus, aktív lesz a Kos. Később több akadályba, nem várt nehézségbe ütközik. Ha lehet, erősítse meg magát, koncentráljon a megoldásra, az önsajnálatot és mások hibáztatását pedig hanyagolja! Az a legkönnyebb! A hónap közepén elönti valamiféle leleményességi hullám, mindent ügyesen megold, megszervez. Mielőtt azonban elbízná magát, emlékezzen rá: az esetlegesen balul sikerült tettei könnyen nyilvánosságra kerülhetnek, ezért alaposan dolgozza ki a leendő vállalkozásaival vagy más terveivel kapcsolatos terveit.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Szinte kézzelfogható a feszültség a hónap elején ön és mások között, ugyanis egy ideje elvesztette a környezete iránti érdeklődését. Ez az időszak is elmúlik, és újra előjön a kedves, figyelmes oldala. Persze ezentúl talán érdemes átgondolnia, hogy ki, vagy kik azok, akik ezt az önzetlenséget megérdemlik. Ne feledje: ha csak azért kedvelik, mert folyton ugrik minden hívásra, akkor inkább ne szeressék! A hónap közepén megmutatkozik a lázadó oldala – na, ezt próbálja meg kordában tartani, mert a szabályok felrúgása komoly következményeket vonhat maga után.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Összpontosítson arra, ami valóban az irányítása alatt áll! Ne kapkodjon, mert tudja: ez a gyengesége! Ha most megerősíti magát, sok, korábban kitűzött céljához közelebb kerülhet. A csillagok állása a hónap közepén arra ösztönzi majd, hogy szebbé, kedvesebbé varázsolja a világot, legalábbis a saját környezetében. Élvezze, hogy segíthet másoknak, a kesergést pedig hagyja maga mögött! Ne feledje: ez még egy kellemes, melegebb hónap, élvezze hát ki, ami maradt belőle! Sok buli, vendégeskedés és nevetés vár még önre!

(Fotó: Shutterstock)

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ezekben a napokban azon csodálkozik majd, hogy ön körül lévők vonzónak találják! Ha ez így van, örüljön, de ne bízza el magát! A testedzés azért maradjon a napi rutinjai között, és legyen kedves, mert az is széppé tehet valakit! Bár általánosságban nyugtalan, aktív természetű, most jó, ha megtanul lelassulni és figyelni a családjára. Furcsa egyveleget képez majd a természete vadabb és romantikusabb oldalának keveredése, ami izgalmat, mégis stabil, nyugodt légkört teremt ön köré.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A hónap elején a nyugalom, a szépség és a kegyelem légköre veszi majd körül, éppen ezért semmi nyugtalanítóval nem hajlandó foglalkozni, bár lehet, hogy néha nem kellene a homokba dugnia a fejét! Tombol önben a kreativitás, a tenni akarás, igaz, ennek nem biztos, hogy a párja is örülni fog, hiszen, a tervei megvalósításához az ő segítségére is szükség van. Vegye hát elő a türelmesebb énjét, és a parancsolgatás, zsarolgatás helyett működjenek együtt. A nyomasztó problémák megoldását érdemesebb a könnyebben, sürgősebben elvégezhetőkkel kezdeni!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A hónap nagy részében félreértések és hangulatingadozások jellemzik majd a kapcsolatait, ami azért nem is olyan meglepő, ha a magába néz, mivel igencsak csipkelődős ember alapjáraton is. Szálljon hát magába, és vigyázzon, hogy a viselkedésével, szurkálódásaival nehogy megbántson másokat! Vagy ha már úgy esett, akkor legalább legyen képes elnézést kérni! Az ingyen van, és jól esik mindenkinek! A hónap végén óriásinak vélt ötletek „gyötörik” majd, de itt is legyen óvatos, és ne hajtsa magát! A pontossága segíteni fog az élet minden területén!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A hónap elején a csillagok állása segít abban, hogy megértse a legmélyebb érzéseit is. Figyeljen minden jelre, és használja a megérzéseidet! Ez támogatni fogja az útján, bármibe is kezd majd. Szeptember közepén a szíve és a lelke megtelik optimizmussal és szerelemmel, ettől pedig sokkal megértőbb és kedvesebb lesz a környezetével, ők pedig ezt óriási örömmel hálálják majd meg. Az önkénteskedés jó és szép gondolat, igaz, ezt ne csak azért tegye, hogy a közösségi hálón „villoghass” vele.

(Fotó: Shutterstock)

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Próbálja meg kerülni a lehetséges vitákat, komolyabb konfliktusokat, mert ebből nem jön ki jól senki, de különösen ön nem! Az óriási bátorságát használja most arra, hogy saját magát szabályozza és visszafogja az indulatait. Majd meglátja, hogy meghálálja a sors! A hónap közepén több, kisebb győzelmet is arathat a munkahelyén vagy az ismeretségi körében, amin ön is meglepődik, hogy ilyen könnyen ment. Szerencsére bízni fog a saját képességeiben, de azért figyeljen arra is, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Érdekesen indul a hónap, tele új kihívásokkal, eddig teljesen ismeretlen feladatokkal. Fontos, hogy érezze az erőt magában az új dolgokhoz, hiszen óriási elhatározás szükséges azok teljesítéséhez, és ez, tudjuk, hogy a hebrencs Nyilasoknál nem kis kihívás. A munkába vetett bizalom meghozza a gyümölcsét is, de azt nem árt tudni, hogy nehéz út vár önre. Vigyázzon a nyelvére is az elkövetkezendő hetekben, mert bár valószínűleg csak az igazat mondja majd, mégis rettenetesen megsérthet másokat a nyers stílusával, úgy, hogy észre sem veszi.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Tele a feje jobbnál jobb ötletekkel, amelyeket nagyrészt meg is tud valósítani, ám ha ez mégsem sikerülne teljes egészében, nehogy a falba verje a fejét! Az élet már csak ilyen: néha sikerül, néha nem. Ilyenkor újra át kell gondolni a lehetséges forgatókönyvet, és próbáljon meg a szerint cselekedni. Szerelmi téren a hónap vége felé teljes felvirágzás kezdődik, és a párja vagy kiszemeltje minden tettét, mondatát csodásnak látja majd. Ez pedig romantikus együttléteket és szép jövőt hoz magával.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Alaposan fontolja meg a mondanivalóját, mielőtt kiteszi a kirakatba, nehogy nevetségessé váljon! A hónap közepén valamiért „kinyílik” a szeme és akaratán kívül is észreveszi az emberek valódi arcát, ami nem igazán fog tetszeni, cserébe viszont rájön, hogy egy-két ígérethez ezentúl hogy viszonyuljon, és mennyire akarjon minden erején felül segíteni bárkinek. Ha teheti, legyen egyedül is, mélyedjen el a gondolataiban, érzéseiben. Merje átgondolni a tetteit és merjen a jövőben változtatni rajtuk!

Halak

II. 20.–III. 20.

Némi feszültség vegyülhet a szerelmi életébe, mert bár nagy az egyetértés, akaratán kívül több időt kell távol töltenie a szeretett embertől, akit ez rettenetesen zavar. Most azonban önnek kell megértőnek lenni a partnerével, aki valószínűleg nem is akarja bántani, ám képtelen megfelelő módon kifejezni az igényeit, érzéseit. A féltékenység kicsit beköltözött a mindennapjaikba, ezért legyen elnéző. Ön is járt már hasonló cipőben, a szerelme mégsem hagyta vívódni! Kölcsönkenyér visszajár! Csak szeresse!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás