RETRO RÁDIÓ

Elképesztő dolgokra lesz képes ma a Bika, ha engedik kibontakozni

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.02. 06:00
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán most jött el az ideje annak, hogy munkahelyet váltson. Ha sorozatos frusztrációin nem tud úrrá lenni, és az anyagiakkal is elégedetlen, akkor igazán itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodjon!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha nem hagyja, hogy a félelmek vegyék át az uralmat a lelkében az örömök helyett, akkor ismét boldog lehet. Gondoljon arra: a boldogság elsősorban szemlélet kérdése. Ha van otthona, kenyere, akkor mi is a baj?

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy múltbeli rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak tisztázni kellene valakivel bizonyos félreértéseket. Most már legalább tudja, mit kell tennie.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mostanában minden erejével a változásra, és a megújulásra törekszik. Ezt pedig csak küzdelem árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Át kellene gondolnia a pénzügyeit, és bizonyos döntéseket, amiket meghozott, talán felül kéne bírálnia. A helyzete nem reménytelen, de lehetne sokkal jobb is. Az otthonnal kapcsolatban régóta tervezget valamit: mire vár?

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valakinek szüksége lehet ma az ön segítségére. Lehetséges, hogy az illető nem is meri szóvá tenni az óhaját, ezért önnek kell szemfülesnek lennie és meghallani a kimondatlant. Vagy legalább kérdezzen rá! Egy apró gesztus is jól jön.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha makacsul kitart az elképzelése mellett, és nem keres legalább alternatív megoldásokat a céljai elérésére, akkor a végén egészen hoppon maradhat. Emlékezzen a mondásra: aki sokat markol, keveset fog! Legyen szerényebb!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A magánéletében és a munkájában is jó napja lehet. Végre feloldódnak a feszültségek, és elhárulnak az akadályok. Sok bizonytalan tényező is bizonyosságot nyerhet, és ez segít, hogy valami újat alkosson végre.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kissé úrrá lehet ma önön a pesszimizmus. Nem kellene pedig búnak eresztenie a fejét, hiszen a bánkódással csak egyre mélyebbre sodorhatja magát. Keresse fel egy jó barátját, öntse ki neki a szívét. Attól megkönnyebbülhet.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen bátrabb! Ha mindig csak behúzza a szárnyait, akkor hogyan akar magasra jutni? Ön sokkal tehetségesebb, mint gondolja, csak az önbizalmán volna még mit javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni önnek. Vágjon bele!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem hagyhatja, hogy minden terhet a másik viseljen, a kapcsolat minden gondját, problémáját a társa simítsa el, oldja meg. Ez oda fog vezetni, hogy már ön sem tud egyenrangú partnert látni sem őbenne, sem önmagában.

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás