RETRO RÁDIÓ

Ideje változtatni! Ezért kell ma nagyon figyelnie a Baknak a szerelmére

Néha bizony tudni kell levetkőzni a rossz szokásokat.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.04. 06:00
érzelem

2021. szeptember 4.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Optimizmussal vág bele a napba, és minden oka meg is van rá. Ma sok olyan dolgot elintézhet, amit eddig halogatott, vagy amire nem talált megoldást. Most az élet szinte tálcán kínálja a lehetőségeket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma sikerül egy okos döntéssel elejét vennie egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is. Legyen élenjáró a példamutatásban!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne gubózzon be tovább, hanem lásson világot, menjen el valahova, ahol még sosem járt. De végre ne egyedül! Ha csak a saját magányát hordozza körbe, akkor a világ csak üres színpad... Találjon társat a kiruccanásaihoz!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Azon töri magát egyre, hogy hogyan is tudna többet spórolni. Az önmegtagadás jó lelki sport, de nem minden mérhető pénzben. Van valami, ami ingyen is van, és nagy öröm mégis. Azt keresse!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön nagyon óvatos fajta, most mégis gyakorolnia kellene a spontaneitás erényét. Ne féljen a váratlan helyzetektől, új emberektől, mert talán épp ezek révén ismerheti meg eddig rejtett oldalait, tehetségeit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Önt igazán elkényezteti a sorsa. Ma is ráébredhet, hogy mennyien szeretik önt, és gondoskodásuknak hála, mennyi mindent kaphat is tőlük. Csak említse meg, mire lenne szüksége, és már meg is kapja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma ismét el kell gondolkoznia azon, hogy mit is kellene kezdenie az életével. Nagyjából sínen érezheti magát, de ön mégis mindig többre vágyik. Ne féljen, a cél hamarosan magára talál. Igyekezzen minél reálisabban értékelni a helyzetét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne csak várja a nagy lehetőséget: vegye is észre, használja ki! Minden pillanat új eséllyel szolgál, csak legyen mersze élni is velük. Még az is előfordulhat önnel, hogy jónak találtatik, és éppen ettől retten meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Néha hajlamos úgy viselkedni, mintha ön körül forogna az egész világ. Aztán meg meglepődik azon, ha mások ezt nem így gondolják. Az ilyen gondolkodásmód éppen hogy népszerűtlenné teheti. Lásson meg mást is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne akarjon parancsolgatni: a kedvességével most sokkal többre mehet, mint az elvárásokkal. Ha szeretik önt, akkor szívesebben adnak többet is, mint amit elvárt, vagy remélt volna. Különösen igaz ez a társkapcsolatban.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az utóbbi időben hajlamos a csalódásra. Persze, ezt úgy is értékelheti: végre tisztán lát. Ami a fájdalom oka, egy új kiindulás alapja is lehet. Próbálja meg átértelmezni a helyzetét. A csillagok most segítik ebben.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy régi terve a megvalósulás küszöbére ért. Azért ne kapkodjon, várja meg, hogyan alakulnak a dolgai. A végén lesz a legnagyobb türelemre szüksége. De így lesz majd a legjobb is, amit eltervezett.

Ezeket olvastad már?
Egyszerű a képlet, ennyi kell csak kirobbanó orgazmushoz

Egyszerű a képlet, ennyi kell csak kirobbanó orgazmushoz

Nehéz időszakon mész keresztül? Ezt súgják a csillagok októberre!

Nehéz időszakon mész keresztül? Ezt súgják a csillagok októberre!

Teljes döbbenet: ez történik a testeddel, ha egy hónapig nem iszol alkoholt

Teljes döbbenet: ez történik a testeddel, ha egy hónapig nem iszol alkoholt

Így diétázz kenyérrel és tésztával: csak úgy olvadnak majd a kilók

Így diétázz kenyérrel és tésztával: csak úgy olvadnak majd a kilók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás