Meglepetések a Kosoknak, ellenségből lesz a szerető





Vigyázzon, mit beszél! Olyasvalakit bánt meg, akit nagyon nem kellett volna.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyasvalakit bánt meg ma csípős szavaival, akit pedig nagyon nem kellett volna. Az illető, bár ellenségnek tűnik, valójában nagyon is a javát akarja. Jobb, ha mielőbb kiengeszteli. Még jó barátok, üzlettársak vagy szeretők lehetnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó hangulatban van, mert végre elérte azt, amire vágyott: az ön kezében van az irányítás. Ám kétes nyeremény ez: majd meg fogja látni, hogy néha bizony jobb lenne védtelennek lenni. Egyelőre élvezze a hatalmat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mindig ön az élenjáró a szellemi dolgokat illetően a munkahelyén. Folyton kitalál, meglátja a kézenfekvő és egyszerű megoldásokat. Javaslataival ma elkápráztathatja a főnökeit is. Jó úton halad a magasabb pozíció felé.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Boldog és nyugalmas napra számíthat, egész nap mosolyog. A vidámsága ragadós: a környezetében is mintha kisütne a nap. Az erejéből még arra is telik, hogy estére valami finomságot süssön a családjának.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szép, csendes és nyugodt napra számíthat. Ha ezt a csendet és nyugalmat sikerül fénnyel és szeretettel telítenie, akkor gyönyörű béke honolhat ön körül. Egyéb esetben csak úgy érzi, hogy unatkozik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem halogathat tovább egy döntést, amit már régóta mérlegel magában. A kedvese is régóta rágja már a fülét valamiért. Vagy a háza táján vált halaszthatatlanná egy munkálkodás, javítás, vagy felújítás. Lehet, egyszerre több téren.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Megint el van havazva, ki sem lát a munkájából. Sajnos ez azzal is járhat, hogy már a kedvesét is elhanyagolja. Ne sértődjön meg, ha zokon veszi ezt öntől.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó oka van azt remélni, hogy hamarosan emelkedhet a ranglétrán. A fizetésemelésben is bízvást bízhat, de ha ez ügyben kételyei vannak, beszéljen még ma a főnökével! Egy biztos: több pénzt csak több felelősséggel járó munkáért adnak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyi konfliktusokat most megédesítheti valami szerelmi románcféle. Azért gondolja meg jól, mennyire merül el a kalandban. Merthogy kalandnál többre aligha számíthat. Nem lenne jó, ha jobban fájna, mint amennyire jó volt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valahogy túlontúl visszahúzódó, hogy nem mondjuk, magának való lett mostanában. Lehetséges, hogy ez jelenlegi munkaköréből is adódik. Azért akkor is ápolja a kapcsolatait, ha nincs momentán szüksége rájuk.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, elvesztette az irányítást a dolgok fölött. Bele kell törődnie, hogy bizonyos munkákban már nem ön dönt, egyes ügyeket kivettek a kezéből. Jobban jár, ha ezt belátva, nem is akarja már beleártani magát ezekbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A taktikai érzék most kevésnek bizonyulhat. Sokat számít az is, hogy a kollégái, főnökei mennyire szeretik önt, vagy hogy mennyire bíznak meg az ön szakmai tudásában.





Ezeket olvastad már?
Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás