RETRO RÁDIÓ

Időzített bomba ma a Bika, de mi is ennek az oka?

Ideje lenne elgondolkodni azon, valójában, mi zavarja?Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.28. 06:30
horoszkóp

2021. szeptember 28.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma sokan próbára teszik az ön nagyon is törékeny türelmét. Szerencsére önt nem olyan fából faragták, hogy egykönnyen fogást találjanak rajta. Ellenáll a sorozatos támadásoknak, illetve sikerül egyet-kettőt a visszájára fordítania.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma úgy érezheti magát, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra miatt képes lehet lángra lobbanni. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhessen magából. Mivel is elégedetlen tulajdonképpen?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Végre kiderült ön felett az ég: a kedvesével is tökéletessé vált a harmónia, és a gyermekeikben is igazán örömüket lelhetik. A terveik teljesülni látszanak. Már csak egy jó vacsorát kell főznie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a szokásosnál is kíváncsibb, igazi örökmozgó, minden érdekli, még az is, ami egyáltalán nem tartozik önre. Ezért meggyűlhet a baja valakivel: akár a szomszédjával, akár valamelyik barátjával. Inkább ne szóljon bele a dolgukba!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek mindig is nehezére esett, hogy szívességet kérjen. Ma is így van ez, és biztosíthatom, hogy jobban is jár, ha kerüli. Akitől segítséget kérne, nincs a helyzete magaslatán, és hogy ezt palástolja, önnel lenne arrogáns.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha úgy van, hogy az utóbbi időben túlhajszolta magát, most igazán nem kell csodálkoznia azon, hogy rosszul van. Ha azonban ez nem igaz, és elvileg ügyel az étrendjére és az alvása is kielégítő, akkor máshol kell keresnie az okokat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most sokkal többet vár el a párjától, szerelmétől, mint eddig, hiszen érezni akarja, hogy valóban fontos számára, és bizonyítékokat keres erre. Nem csoda, hiszen ez a hónap most a szerelemről szól. És a boldogságról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szívügyekben minden jóra számíthat, de a túlzásoktól mégis óvakodnia kellene. A barátság és a szerelem még mindig nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Döntsön, mire van nagyobb szüksége!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szárnyakat kap, a munkahelyi sikerek végre utolérték, és ez új lendületet ad a tevékenységének. Hiába, nem mindegy, hogy mit mennyiért tesz az ember. A munkáját azonban le kell osztania, ne mindent maga akarjon elvégezni ezután is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Képtelen ma hosszabb időn keresztül a munkájára koncentrálni, valami folyton elvonja a figyelmét. Ha erre külső okot nem talál, akkor a saját lelkében kell keresni. Talán van valami ügy az életében, amire pontot kellene tennie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha a helyzetének stabilizálását tűzte ki céljául, most esélye van arra, hogy ezt véghez is vihesse. Ma a főnökeivel, és a hatósági személyekkel is könnyen dűlőre juthat olyan dolgokban, amikkel eddig hasztalan ostromolta őket. Üsse a vasat, amíg még meleg!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Változást szeretne elérni valamely kapcsolatában? Ön tud úgy kritizálni, hogy az mégis dicséretnek hat. És ami a fő, eléri az óhajtott változást. És ez a lényeg. Legyen hát ügyes!

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás