RETRO RÁDIÓ

Semmi sem jó..., minden rossz, totális káosz a Bak körül

Ma a kákán is csomót fogsz találni, rég voltál már ennyire rossz passzban... A megoldás a kezedben van!Megosztás
Szerző:
2021.09.22. 06:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nyugalmas napra van kilátása. Jól is teszi, ha alkotókedvét inkább a délutáni, esti órákra tartalékolja. Ma számos hívet szerezhet egy jó „előadással”, vagy ha jól mutatkozik meg mások előtt. A sikerének hamarosan látszatja is lesz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne engedje, hogy mások diktáljanak ön helyett. A saját sorsába legalábbis semmiképp ne engedjen beleszólást. Abból csak az sülne ki, hogy kínkeservvel sem tudna megfelelni az önre kényszerített elvárásoknak. A saját útját kell járnia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Zseniális ötlettel lepheti meg környezetét. Nagyon kreatív, kár lenne ezt a napot robotolós munkára pazarolnia. Persze, ami halaszthatatlan, annak meg kell lenni, de hagyjon magának időt az alkotásra is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rengeteg jó ötlettel szolgál a mai napja, csak ezek közül, mintha kevés lenne igazán megvalósítható. Az álmodozók ma elemükben érezhetik magukat: mesék és muzsikák színezik a lelküket. A színházlátogatásra ideális nap!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Ha így van, nem érdemes halogatnia. Válassza a szebbet, a jobbat!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Biztonságban tudja magát, és önnek ez mindennél fontosabb, különösen érzelmi téren. Több helyről is kedvező híreket kap, és a magánéletében is szinte kisüt a nap. Karrierjében jelentős esemény közeledik, talán már érzi az előszelét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az önbizalom az elsődleges ahhoz, hogy megvalósítsa álmait, vágyait. Ha látszik önön a bizonytalanság, az akaratgyengeség, akkor senki más sem fog hinni önnek. Gyakorolja a határozott fellépést, akár még a tükör előtt is!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önre nem jellemző módon ma hiszékenynek bizonyulhat. Sajnos van valami, amin már nem változtathat, de tekintse ezt a tapasztalatot tanulópénznek. Ha még megteheti, kérjen tanácsot egy jó baráttól, vagy társától, partnerétől!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sikeres napja lehet, legalábbis a környezete végre értékelni fogja erőfeszítéseit. Ha belül mégis hiányérzete van, az azért, mert önnek a siker kevésbé fontos, mint a belső béke. Ahhoz, hogy ezt megtudja, szüksége volt erre az elismerésre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma kissé feszültté válik a légkör ön körül. Ez attól is lehet, hogy valahogy semmivel sem tud elégedett lenni, mindenben hibát keres. Ráadásul valamiért bűntudat gyötri, amit talán még magának sem mer bevallani. Bocsásson meg!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vegyes érzelmekkel van tele a napja. Nem igazán tudja eldönteni, hogy kire számíthat, és ki az ellensége. Egy biztos: a nyílt lapokkal játszó „ellenség” még mindig százszor jobb, mint egy sunyi barát. Becsülje meg az őszinteséget!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerencsés napja lehet, habár semmi különös esemény, izgalom nem várható. Már az is boldogító, ha a munkájában nagyobb haladást érhet el a nyugalomnak köszönhetően. A nyugodtsága a családtagjaira is átárad: törődjön többet velük!

Ezeket olvastad már?
Íme a lassúfőző, ami magától készíti el a családi ebédet

Íme a lassúfőző, ami magától készíti el a családi ebédet

A Bika vitatkozni fog, a Mérlegnek meg szép napja lesz

A Bika vitatkozni fog, a Mérlegnek meg szép napja lesz

Ezek a gyakori szemproblémák olyan betegségeket jelezhetnek, amelyeket komolyan kell venni

Ezek a gyakori szemproblémák olyan betegségeket jelezhetnek, amelyeket komolyan kell venni

Szombaton itt van az őszi nap-éj egyenlőség: lencsemágia hozhat gazdagságot

Szombaton itt van az őszi nap-éj egyenlőség: lencsemágia hozhat gazdagságot

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás