Szerelmi horoszkóp: most megtudhatod, hogy tartogat-e még neked szerelmet ez az év





Egyedülállóként sem kell aggódni, a szerelem a legváratlanabb pillanatokban talál rá az emberre. Mutatjuk, hogy mit jósolnak még 2021-re a csillagok!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.21.
szerelmi esélyek

Mikor találod meg életed szerelmét? Bizonytalan vagy jelenlegi kapcsolatodban? Lássuk, hogy a szerelmi horoszkóp mit ígér neked az év fennmaradó részére.

Fotó: shutterstock

Kosként idén arra törekszel, hogy a kapcsolatod újabb szintre lépjen. Ne feledd, azért, akit meg akarsz tartani, érdemes komoly erőfeszítéseket tenni. Ha kapcsolatban élsz, a partnered még jobban csodálni fog, amiért elmondod a véleményed. Ha egyedülálló vagy, a szókimondásod visz előbbre.

Bikaként nem kell aggódnod, ha nem úgy indult az év, mint ahogy tervezted. Még idén megtalálod a másik feled. Szíved olyan új érzelmek felfedezése előtt áll, amelyek létezéséről sem tudtál talán eddig!

Az ikrek biztosan nem fog unatkozni, ha szerelemről van szó, ugyanis romantikus időszak vár rá. Egyedülállóként több randiban lesz része, ha pedig már megvan a párja, akkor a házasság vagy más komoly döntések is terítékre kerülhetnek.

Rákként ne keseredj el, ha eddig elkerült a szenvedély. A Mars és a Vénusz növeli az önbizalmad és lendületet ad a csábításhoz. Gyengédségre és szerelemmel teli időszakra számíthatsz.

Az oroszlán idén közelebb kerül partneréhez. A nagyobb elköteleződésen van most a hangsúly, hamarosan pozitívan változik az élete. Az egyedülálló oroszlán hamarosan megtalálja a nagy Őt!

A szűz a saját kezébe veszi a romantikát. Egyre lelkesebb és pozitívabb kapcsolata jövőjét illetően, egyedülállóként pedig a magabiztosság segíti hozzá a hódításhoz.

A mérleg számára is eljött a komolyodás ideje. Ha már régóta együtt vagy pároddal, akkor vegyétek fontolóra a kapcsolat hivatalossá tételét. Egyedülállóként érdemes átgondolni, hogy mire vágysz és mi az a csapda, amibe nem szeretnél beleesni.

Skorpióként úgy érezheted, hogy eltávolodtál partneredtől, de ne aggódj! Újra működni fog köztetek a kommunikáció, és miután ismét egymásra találtatok, a korábbinál is elsöprőbb lesz a szenvedély köztetek. Ha egyedülálló vagy, tartsd nyitva a szemed!

Az egyedülálló nyilas érzelmei egy régi barátja iránt lángolhatnak fel. Készülj, végre rád találnak azok az érzések, amelyekre oly régóta vágysz.

A bakok egy ideje elkeseredettnek érzik magukat a szerelemben. Nos, ennek is vége szakad, egyre fogékonyabb leszel partneredre és a vágyaitok is összeérnek. Az egyedülálló bak találkozhat valakivel, akibe belezúg, de vigyázni kell, mert a félreértések nagy feszültségeket szülhetnek.

A vízöntő fordulat előtt áll. A kapcsolatban élők kiteljesednek, talán még közös befektetésbe is fognak partnerükkel. Az egyedülállók szíve pedig végre megdobban!

Az egyedülálló halak arra készülhet, hogy egy románc teljesen elvarázsolja és magával ragadja. Akinek már van kedvese, további pozitív élményekre számíthat!





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás