RETRO RÁDIÓ

Rossz hírünk van a Ráknak: lassítania kell, mielőtt elveszít valami fontosat az életében

Egyszerre szeretne mindenütt helytállni, de ez eddig még kevés embernek sikerült. A kifulladásig végzett munka vagy a család, vagy az egészség rovására megy. Még módjában áll visszavenni a tempóból. Lassítson!Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.05. 06:00
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Érzékenyebb a szokásosnál. Többet ad a megérzéseire, és még a hivatalos teendőit, tárgyalásait is át- meg átszövik az érzelmi megfontolások. A környezete (főleg a partnere) értékeli ezt a változást!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Alapjában véve bizalmatlan és mindent alaposan körüljár, mielőtt dönt, az előítéleteitől képtelen szabadulni, de ez a megfontoltság általában a javát szolgálja. Most viszont, ha látszat alapján dönt, mégha segítő szándék vezeti, akkor is kárt okoz.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csak olyasmit várjon el másoktól, ami nem haladja meg az illető erejét. Így valóban számíthat rá, mert teljesíteni is tudja a kéréseit, és a közös munka (akár a szakmában, akár a magánéletben) ragyogó eredményeket hoz.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egyszerre szeretne mindenütt helytállni, de ez eddig még kevés embernek sikerült. A kifulladásig végzett munka vagy a család, vagy az egészség rovására megy. Még módjában áll visszavenni a tempóból. Lassítson!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön kedves, szellemes és rendkívül aktív. Környezetére nagyon jó hatást gyakorol azzal, hogy mindenre helyzetben van véleménye, ötlete, s kérés nélkül is felvállalja mások problémáit. Talán ez is hozzájárul, hogy most egy kínos ügyben épp önt kérik fel szószólójuknak a többiek.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehezen tudja elengedni magát. Örökké „viselkedik”, meg akar felelni, és ez viszi el az energiája felét. Ha csak önmagát adná, sokkal többre jutna. Most jön el az ideje annak, hogy megmutassa szunnyadó kreativitását, ötleteit!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A teendők is, a feladatok is (és persze a sikerek is) úgy megszaporodnak, hogy az az érzése: mindenki önnel akar tárgyalni, szórakozni, dolgozni. Alig tudja egyeztetni az időpontokat.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár ragyogó formában van, az ötletei mégis csak lassan realizálódnak. Talán mert olyan terepen indult harcba, ahol nem ismerős, sok a csapda és az ellenfél. Hallgassa meg azoknak a véleményét, akik meglehet, önnél jóval szerényebb képességűek, de könnyen jutnak információkhoz.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Képes olyan gyorsan lecsillapodni, mint amilyen gyorsan felhevül? Ha nem, akkor jobb, ha nem bonyolódik abba a szakmai vitába, ami a főnökei és kollégái között alakul ki. Most ugyanis fennáll a veszélye, hogy mindkét tábor ön ellen fordul, önt kiáltják ki bűnbaknak.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán még a reméltnél is jobb eredménnyel oldhat meg egy régóta húzódó problémát, úgy, hogy a végén erkölcsi győztesként keveredik ki az ügyből. Nyugodtan kimutathatja az elégedettségét!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hajlamos rá, hogy a maximumnál is többet várjon a jövőtől – és a valóságnál sokkal szebben emlékszik a múltra. Mostanság az események hatására sokkal határozottabbá, realistábbá válik, kinyitja szívét az újdonságok előtt, és épp ennek köszönhet majd egy romantikus szép szerelmet.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A siker garantált, de komoly feltétele is van: kordában kell tartania az indulatait, sokkal megfontoltabban kell viselkednie. A bolygók a segítségére lesznek abban, hogy „megkomolyodjon”, nagyobb felelősséget vállaljon másokért és főleg önmagáért.

Ezeket olvastad már?
Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!

Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!

A kávé lelke a koffein?

A kávé lelke a koffein?

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás