RETRO RÁDIÓ

Ne szégyellje pénzügyi biztonságát a Kos, mégha sok irigye lesz is

Gondolkodásában mostanában hajlamos nagyon anyagiassá válni. Ez pedig saját magát, tüzes, lendületes lelkét bántja leginkább. Pedig nagy dolog az: a mai világban megállni a saját lábán. Legyen inkább büszke rá, ugyanakkor dédelgesse tovább az álmait is!Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.12. 06:00
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Gondolkodásában mostanában hajlamos nagyon anyagiassá válni. Ez pedig saját magát, tüzes, lendületes lelkét bántja leginkább. Pedig nagy dolog az: a mai világban megállni a saját lábán. Legyen inkább büszke rá, ugyanakkor dédelgesse tovább az álmait is!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kicsit elvonulós hangulatban van. Szabadidejét most szívesebben tölti az emberektől távol. A nagy társaság már-már megárt önnek. Azt azért ne felejtse el, hogy kedvesétől nem lehet sokáig távol. És nem csak azért, mert ön ragaszkodik hozzá.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok energiát, erőt kívánhat öntől az állandóság, a biztonság megteremtése. A Neptunusz az önbecsapás, illúziókergetés veszélyére figyelmezteti a munkában; jobb ilyenkor minimális terveket készíteni, és csak apró lépésekkel haladni.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagy tervekkel vág neki valaminek, de lehet, hogy visszafordulásra készteti a sorsa, csillagai. Nem baj, ez még nem kell, hogy teljesen eltérítse a céljától. Csupán más utakat kell keresnie. Találhat jobbat is a mostaninál!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók megnövelik az ön körül legyeskedő ellenkező nembeliek számát, mégsem szabad feladnia régi kapcsolatát. Főleg, mert a gondokat most ésszel meg tudják oldani.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Családi gondjait most a Mars fényszöge kiélezheti. Egy baráti beszélgetés nagyon hasznos és kellemes, mi több, ötletadó lehet az életében, de egy baráttal kötött üzlet már csak csalódást okozhat.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az Uránusznak köszönhetően most nagyon nehezen viseli, ha azok, akik szeretik önt és akiket viszont szeret, megjegyzéseket fűznek a viselkedéséhez vagy tetteihez. Kedvese sem kivétel ez alól, így egy vitára is számíthat ma.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mostanában hajlamos túl sötéten látni a dolgokat kollégái, főnökei minden negatívnak tűnő tettében, megnyilvánulásában ártó szándékot vél felfedezni. Tanulja meg meglátni a reménysugarakat is, csak úgy tud jól teljesíteni, így juthat előbbre a hivatásában.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igazságérzete ezen a héten hatalmas, a munkahelyén különösen, és nem csak azt viseli nehezen, ha önt éri igazságtalanság, azt sem tudja elfogadni, ha valaki a környezetében viselkedik gyalázatosan. Jó tanárként tapintatosan vissza is vezeti a tévelygőt a jó útra.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Összefuthat egy rég nem látott vagy ismerősével. A találkozás nem múlik el nyomtalanul, a későbbiekben akár még sorsszerűnek is értékelheti. Új tapasztalattal, akár új szerelemmel szolgálhat.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Több időt kellene szakítania arra, hogy ápolja a családi kapcsolatait. Párja, akit nagyon elhanyagol, neheztel önre. Ha jogtalannak érzi is ezt, akkor is törődjön vele! Mindketten meg fognak könnyebbülni.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Önt sohasem érdekelték a hangzatos címek, de ha valamibe belekezdett, azt mégsem ajánlatos abbahagynia. A Szaturnusz ugyan most különösen keservessé tehet mindent tanulmányt vagy külföldi tapasztalatszerzést, de a későbbi haszon és elismerés miatt ne adja fel!

 

Ezeket olvastad már?
Húsvéti Kenyérlelke családi nap a Fény Utcai Piacon

Húsvéti Kenyérlelke családi nap a Fény Utcai Piacon

Finom megoldások, amelyekkel jobban megy az edzés

Finom megoldások, amelyekkel jobban megy az edzés

Ezt ne hagyd ki: ez a népszerű, meleg ital csökkenti a cukorbetegség kockázatát

Ezt ne hagyd ki: ez a népszerű, meleg ital csökkenti a cukorbetegség kockázatát

Sajtkel: alias rakott kel – hús és rizs helyett sajttal, tojással – Képgaléria fázisfotókkal

Sajtkel: alias rakott kel – hús és rizs helyett sajttal, tojással – Képgaléria fázisfotókkal

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás