Meglepő ajándék a Skorpióknak





Valaki igyekszik kedveskedni, nem árt viszonozni is...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.24.
horoszkóp

2021. augusztus 24.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma visszatér önbe régi dinamizmusa. Nagy kedvvel vág bele bármibe, amire hívják, vagy amire ön akarja meginvitálni a családját. Akárhová kerül is, ma mindenütt ön lesz a társaság lelke, motorja. Vidítson fel mindenkit!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Már megint túlzottan idealistának bizonyult, avagy épp ellenkezőleg. A csalódásért mindenképpen csak magát okolhatja, akár túl rózsaszínnek, akár túl feketének látja a dolgokat. Valóság fekete is meg rózsás is. Így szép.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy terveiről jobb lenne még hallgatnia egy kis ideig. Egyrészt azért, mert még nem eléggé dolgozta ki őket, másrészt azért, mert valaki túlságosan is vevő lehet az információkra. Nehogy mások arassák le annak gyümölcsét, amit kitalált!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valamiben kockázatot kell vállalnia. Ehhez azonban jól fel kellene mérnie a lehetőségeit. Mielőtt túlértékelné, vagy túlvállalná magát, beszéljen szövetségeseivel, üzlettársaival, vagy élete párjával. Utóbbival legelőbb.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ideje lenne végre elengedni, elfeledni a múlt eseményeit, ha tovább akar lépni az életében. Különben akármilyen új kezdet csak a régi folytatása lesz; más körülmények között. A megújuláshoz nem árt, ha testében is megtisztul. Kezdjen tisztítókúrába!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma jobbnál jobb ötletekkel bombázhatja önt a kedvese. Ne büntesse őt lekicsinylő mosolygással. Ha csak a tizedét is valósítja meg, már azzal is nagyon sokat tett. Inkább azt értékelje, ami van, mintsem számon kérje azt, ami nincs.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egyre nehezebb lehet megfelelnie a család és a munkahely elvárásainak. A kettő persze csak az ön lelkében van konfliktusban egymással, de ez épp elég ahhoz, hogy frusztrálva érezze magát. Ne legyen olyan maximalista!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy apró ajándékkal kedveskedik ma valakinek, aki igen fontos az ön számára. Tudja jól, hogy az illető ennél jóval többet érdemelne. De már ezzel is leveszi a lábáról. A szeretet kölcsönös, és a jövőben is számíthatnak egymásra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Eljött az ideje annak, hogy valaminek végre pontot tegyen a végére. Lehet ez valamilyen alkotás, vagy kapcsolat, esetleg munkahelyi konfliktus. A lezárással új erőket szabadít fel a lelkében, amiket végre termőre fordíthat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csak olyan ígéreteket tegyen ma, amiket be is tud tartani. Önt mindig a megbízhatóságáról és a szavahihetőségéről ismerték. A kicsinyességet sem lehet felróni önnek. Tegyen róla, hogy nagyzolással se vádolhassák meg.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, nehéz helyzetbe sodorták, és emiatt került valamiféle gödörbe. Pedig a lelke mélyén tudja jól, hogy ön is közreműködött, mikor hagyta, hogy így legyen. A kesergés helyett, lássa meg végre a segítő kezet. Valaki ki akarja húzni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az idő mindenre megoldást jelent. Sőt, van olyan helyzet, amikor a kivárás az egyetlen célravezető taktika. Ön nem a türelméről híres, de ez most egy jó gyakorlat, hogy azt is megtanulja.





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás