Kedves Szűz! Engedd el a párod, és rohanni fog vissza hozzád





Több csillagjegynek is lesz min elgondolkodnia ezen a napon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.23.
horoszkóp

2021. augusztus 23.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pozitív hozzáállásával sokat segíthet magán, és ezzel jó hatással lehet a környezetére is. A lényeg az, hogy legyen miből táplálkoznia. Ha minden energiáját másokra fordítja, akkor a végén úgy érezheti magát mégis, mint egy zsák, amit kiürítettek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyszabású terveit nem tudja kivitelezni egyedül. Szüksége lesz segítségre, amit viszont csak akkor kap meg, ha kompromisszumokra késznek mutatkozik. Elsősorban a kedvesével szemben. Engedje, hogy ő irányítson!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Talán kedvetlenül megy ma munkába, de ott váratlan örömben lehet része. Olyasmivel lephetik meg, ami akár még az anyagi körülményein is javíthat. Elsőre csak a nehézségeket látja, de aztán felfedezi a lehetőségeket is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kissé zavarosnak látja ma a világot. Úgy érzi, hogy becsapták, vagy magára hagyták. Nehezen találja az irányt. A keresésben segítségére lehet az emlékezet. Nemcsak a sajátja, hanem a családé, a gyökereire való visszaemlékezés.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Harmonikus napot jeleznek a csillagai. Nem történik semmi eget verő, vagy szokatlan, viszont a viták, a viharok teljesen elkerülik. És a kedvesével is kéz a kézben sétálgathat. A társalgásuk mély értelmű és érzelmes is egyben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Engedjen egy kicsit a merevségéből! A környezete is nehezen fogadja el, hogy folyamatosan köti az ebet a karóhoz. Igaz ez a párkapcsolatra is: ha elengedi a másikat, meglátja, rohanni fog önhöz vissza!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Változtatnia kellene az életmódján, és ezt ön is régóta érzi már. Csak a módja nem világos még, hogy hogyan is tehetné jobbá azt. Ma a szerencse olyan embert hozhat ön elébe, aki ebben a segítségére tud lenni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerencsésnek és a sors kegyeltjének érzi ma magát. Örüljön is annak, amije van, és semmiképp se keseregjen elmúlt, vagy reménytelen dolgok miatt. Az élet, ami körülveszi, tele van rejtelemmel és szépséggel. Fedezze fel!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön általában nem tartozik a gyáva nyulak közé, de most mintha minden új lehetőség megrettentené. Pedig nem kellene tartania attól, hogy esetleg nem tud megfelelni az elvárásoknak. Sokkal több rejlik önben, mint mutatja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Legyen ma óvatos, ha vitába keveredik. Könnyen felfedhet olyan titkokat magáról, amikről pedig jobb volna hallgatnia. Ne adjon támadási felületet, inkább ne is mondjon semmit. És a párját is intse inkább hallgatásra!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Otthonában vitákra kerülhet sor, de önön múlik, hogy mennyire megy bele. Ha képes felülemelkedni görcsösségén, és mosolyogva elintézi egy legyintéssel a dolgot, az egész napot megmentheti. Legyen ön a nagyvonalú!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a szokásosnál több figyelemben részesíti önt a kedvese. Nem kell mindjárt gyanakodnia, mindez nem azért van, mert takargatni akar valamit. Bízzon benne, valóban őszintén keresi a kedvét. Mulassanak jól!





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás