A baj nem jár egyedül, nehéz napja lesz a Vízöntőnek





Csőstül jönnek a problémák, amire megoldást kell találni, minél hamarabb.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.27.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma igen beszélgetős napja lesz. Szívesen és sokat beszél, és a mondandóját nem felejti el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tud csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálja rájuk, bármiről is van szó.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy csomó elképzelését megvalósíthatja ma, mert sokan vannak, akik a segítségére is állnak ebben. Jól teszi hát, ha a mai napra időzít egypár kényes vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet az ön válláról.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem kellene mindig engednie az események sodrának. Különösen nem kellene engednie, hogy a mások haragja diktálja az életének menetét. Ha az ellenségeskedésre, dühre hasonlóan reagál, akkor könnyen kerülhet veszélyes helyzetekbe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Folyton akadályokat gördít ön elé a sorsa, méghozzá éppen akkor, mikor már a célegyenesben érzi magát. Nem érhet el mindent, amit szeretne, legalábbis nem azonnal. A sors türelemre akarja tanítani, és még valamire. Erre önnek kell rájönnie.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nem kell mást tennie, csak hagyni, hogy a csillagai kényeztessék. Főleg anyagi értelemben érheti nyereség, de persze ez nemcsak talált pénzt vagy jó ételeket jelenthet. Bőség az is, ha sokan kényeztetik: jó szóval, kedvességgel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma abban a ritka lelkiállapotban lesz, hogy képes lesz tisztán és érzelemmentesen értékelni a helyzetét. Ez jó alapot szolgáltathat komoly tárgyalásokhoz, akár a magánéletében is. Ma jól reagál a kihívásokra és a támadásokra is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A belső kiegyensúlyozottság lehetne az alapja annak, hogy önmagát végre biztonságban tudja e világban. Ma értékes meglátásai lesznek azzal kapcsolatban, hogyan tudja ezt megteremteni magában.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma bebizonyíthatja, hogy képes a saját árnyékán átlépni. Hogyan? Ön azt gondolta, hogy önnek nincsen is árnyéka? Hát, még ha nagyon kicsi is, de azért van. Ha átlépi, azzal hatalmasat nőhet. Ma képes lesz rá, próbálja meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Új lehetőségek tárulnak fel végre ön előtt. De muszáj lesz ütnie a vasat, mert ha nem így tesz, könnyen elfeledhetik újdonsült hívei. A diplomáciai érzékére is nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Csak fondorlatosan!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön mindig nagyon megfontolt, de a mai napon túltesz még saját magán is. Ez egyrészt jó, mert nem érheti meglepetés, másrészt hiba, mert elszalad ön mellett az élet. Az ugyanis kerüli a megfontoltságot, a megrekedtséget. Kalandra fel!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az ön életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a kedvesétől.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szüksége lesz a nyitottságára. Olyan lehetőségei adódhatnak, amiknek csak akkor tud megfelelni, ha segítséget is tud hozzá igénybe venni. Ezt pedig nem adják ingyen. Barátságért, jóindulatért jár cserébe új ismerősétől. Tegyen így!





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás