Erotikus este ígérkezik a Bikáknak, levetkőzhetik a gátlásaikat





Vad éjszakára számíthatnak ennek a csillagjegynek a szülöttei.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.22.
horoszkóp

2021. augusztus 22.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Régi titkok jutnak a tudomására, esetleg most kap magyarázatot egy korábbi kellemetlen esemény hátterére. A mostani biztonságát is veszélyeztetné, ha megtorolná a történteket. Engedje el, és meglátja, a béke szép érzése költözik a lelkébe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A partnere jóban-rosszban kitart ön mellett, de azért vágyik egy kis romantikára. A Vénusz erotikus estét ígér, ha sikerül levetkőznie a gátlásait, csodás élményben lesz része.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mára már lehetőleg ne szervezzen mozgalmas programokat, legjobb volna, ha legalább egy-két órát teljesen egyedül tölthetne. Vonuljon el a családtól, és pihenjen, olvasgasson, nézzen meg egy filmet. Megérdemli.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Javulóban vannak az eddig csak nehézkesen működő kapcsolatai (ez vonatkozhat a házasságára is). Olyan társakra találhat, akik rendelkeznek azzal a szinte mágikus képességgel, hogy az eddig parlagon heverő adottságait a felszínre hozzák.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Végre érezheti, amit már régen: harmónia veszi önt körül. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy belső békéjét meglelve magabiztossá és határozottá vált. Már tudja, mit akar, és ez segíti önt abban, hogy el is érje azt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy tiszteletben kell tartania a mások véleményét is. És talán nem csak az ön szempontjai lehetnek mérvadóak. Ön is jobban jár, ha ezt figyelembe veszi.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon végre arra összpontosíthat, ami a legfontosabb az életében. Talán csodálkozik, hogy a beígért szerencse mért nem ott éri, ahol várná. De annak örüljön, amiben valóban sikeres. És arra is kell most koncentrálnia.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagy változásokat remélhet az életében. Ha eddig döcögős volt a szekér, akkor most hirtelen lendületet vehet. Csak legyen óvatos! Képletesen és szó szerint is a kanyarokban és a lejtőn vigyáznia kellene.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Végre visszatért a nyugalom az életébe. Vigyázzon, nehogy nagyon unja! Bár nem fog egyik napról a másikra minden dolga rendeződni, de a túlpörgéstől már megóvják önt a csillagok. A feszültség csökken, lenyugodhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egyensúlyba kerül a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad önnek arra, hogy más, új mederbe kezdje el terelgetni az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek, kopottnak, meguntnak érzi. De nem kell mindent kidobnia!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ügyesen harcol a mai napon, akkor nemcsak, hogy visszaszerezhet valamit, amit eltulajdonítottak öntől (akár tárgyat, akár ötletet vagy házastársat). De még annál is többet. A kárpótlás több is lehet, mint a veszteség.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha nem is várhatja el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ön ötleteiért, az azért jogos igény, hogy legalább a társa meghallgassa önt. Ha nem így tesz, akkor jogos az összeveszés. De meg is győzheti őt.





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás