A makacs és önfejű Kosoknak nem lesz könnyű napjuk





Nem kell fejjel a falnak menni, csak nyugodtan, megfontoltan hozzon ma döntéseket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Fontos döntést kell ma meghoznia. Ne hamarkodjon el semmit, hagyja magában megérni az elképzeléseit, és csak akkor lépjen, amikor biztos benne, hogy a helyes utat választotta.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sohasem titkolta az érzelmeit, most azonban mintha túlzásokba esne. Mintha olyankor összekeverné a lelki és az anyagi kérdéseket. Jó lenne, ha rendet rakna a fejében!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár néha tart attól, hogy hagyja magát érzelmileg is bevonódni bizonyos helyzetekbe, most mégsem teheti meg, hogy a pártatlan szemlélődő szerepében maradjon. Sok fontos dolog történik közvetlen környezetében, nem szemlélheti úgy az eseményeket, mint egy kívülálló.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kirándulás, a családi hétvége sok szép élményt adhat. A következő napokban reménykedhet abban is, hogy több lesz a pénze. Legyen óvatos, ha autót vezet, a biztonság legyen a legfőbb szempont!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A hét végén fölösleges családi vitába bonyolódnia, kímélje idegeit, hangszálait. Nem biztos, hogy ők a hibásak, lehet, hogy önnek kellene elgondolkodnia arról, hogy van-e értelme állandóan függetlenségi harcokba bonyolódnia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagy örömét leli most a családi összejövetelekben. Persze lehet ez a „választott” családja, a barátai is. Az biztos, hogy lelkileg, érzelmileg valakivel nagyon közel kerülnek egymáshoz, és meg is lepi, mennyire egy hullámhosszon vannak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Van úgy, hogy bizonyos idő után megváltozik az ember véleménye. Az évek múlásával, az egyre több tapasztalat miatt ez gyakran előfordul. Az a fontos, hogy kiálljon amellett, amit igaznak gondol.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hol gyötri magát, hol meg álmodozásba menekül. Pedig vágyai nem reménytelenek, csak rossz helyen keresgél. Lépjen túl azokon a helyzeteken, amelyek már nem szolgálják a fejlődését tovább.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy kapcsolatnak köszönhetően sokat változik pozitív irányban. Új kapcsolata az önkifejezési vágyait is felébresztette önben. Amennyiben nem lenne partnere, most nagy esély van rá, hogy találkozzanak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Fogadja el mások véleményét, de ahhoz is ragaszkodjon, hogy az önét is elfogadják. Nem kell mindenben egyetérteni, még az önhöz közel állókkal sem. Vannak olyan értékek, amik időt állóak, és ezekkel kapcsolatban biztosan nem fog változtatni az elképzelésein.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A hétvége a merengés jegyében telik. Talán a kezébe akad a család egykor volt tagjainak valamely ereklyéje. Kellemes révedezését szakítsa meg egy délutáni sétára vagy egy csobbanásra a közeli strand vizében.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Használja fel azt a sok extra energiát, amit a Rák-újhold ad. Tervezzen összejövetelt, vakációzást, kirándulást, de semmiképpen sem egyedül! Jól fogja magát érezni!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás