Érzelmek viharába kerül a Kos, jó lenne döntést hozni





A Kosra abszolút nem jellemző, hogy ne tudjon döntést hozni, most valamiért mégis döntésképtelen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Megfelelő partner oldalán kivirul. Csak éppen azt nem tudja eldönteni, ki a megfelelő. A szingli Kos most – rá nem jellemző módon – nehezen dönt, és valahogy bizonytalan abban, mire is vágyik. Próbálja meg tisztázni magában az érzéseit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Ne veszítse el a fejét, bocsátkozzon tárgyalásokba!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A visszatérés napja lesz a szombati. Lélekben visszatér oda, ahonnan elszakította magát, és talán békét köt valakivel, akivel már régóta haragot tartott. Az is lehet, hogy sikerül pontot tenni egy nyomasztó vita végére.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Saját magán tapasztalja meg, hogy mivel jár az, ha valaki beéri féligazságokkal. Ma aztán kénytelen tiszta vizet önteni a pohárba, de ez sokkal jobban sül el, mint várta volna. A másik, legnagyobb meglepetésére, megértőnek bizonyul.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerencse végre ön mellé szegődhet: ne legyen rest kinyújtania felé a kezét. Egy kellemes találkozás a vérét is felpezsdítheti, de ne adja magát át teljesen az érzésnek. Élvezze a pillanatot, de tanuljon a múlt hibáiból!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el. Hiába próbál meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtat is. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is. Járjon utána, mire is vágyik!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerelmi kapcsolata lassan kibontakozik. Amit viszont nehezen visel, hogy családtagjai folyton belekotyognak a döntéseibe, mindegy, mennyi idős, valaki mindig megtalálja kéretlen tanácsaival. A kedvessége az, ami ilyen hatással van az emberekre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bizonytalan, de csak azért mert folyton a külvilágnak akart megfelelni. Kövesse azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthat útmutatására. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Talán épp ma jön el az igazi.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elemében van és a szokottnál is pörgősebb életet él. Talán valami új szerelem pezsdíti a vérét? Van valaki, akinek csak nehezen tud ellenállni. Talán ki kellene puhatolnia: lehet, hogy az illető épp így van önnel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A baráti kapcsolatai sokkal többet jelentenek önnek annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladná őket. Ezt vegye figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülhet sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen tud úrrá lenni változtatási kényszerén. Mielőtt újabb ugrásra készülne az ismeretlenbe, hallgassa meg társa, jóakarója érveit is. Nem szégyen az sem, ha a vetélytársaitól tanul. Csak maradjon tisztességes!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jóhiszeműsége keverheti bajba. Persze a teljes bizalmatlanság szintén nem jó stratégia. Próbálja meg megtalálni az arany középutat, ebben a megérzései is segítik. Ön nagyon is jó emberismerő, csak az idealizmusa tévútra viszi időnként.





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás