Horoszkópod elárulja a sötét oldalad: mire lennél képes?





Az emberek szeretik előtérbe helyezni jó tulajdonságaikat, de mindenkinek vannak olyan személyiségjegyei, amelyek nem túl előnyösek. Akadnak, akiknek horrorisztikus vágyai is vannak…



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.29.
rejtett tulajdonságok

A csillagjegyünkre jellemző negatív, netán morbid tulajdonságok is léteznek, még akkor is, ha ügyesen titkoljuk vagy figyelmen kívül hagyjuk azokat. Lássuk, te milyen vagy valójában!

fotó: shutterstock

Kosként valószínűleg nagyszerű ember vagy, de azért vannak rémisztő fantáziáid. Hatalmas az egód és ha valamiben nem te vagy a legjobb, dühödben még azt is elképzeled, hogy tehetnéd el a másikat láb alól.

Bikaként imádsz nyafogni és problémázni. Ha nincs kedved valamihez, akkor színlelt betegséggel húzod ki magad a feladat elvégzéséből. Vigyázz, nehogy alattomossággal vádoljanak meg!

Az ikrek hangulatingadozásokkal küzd. Megsértődik a legapróbb dolgon is, hiába csak egy kis semmiségről van szó. Hazudni is hajlamos csillagjegy.

A rák érzelmessége mindenhol ott van. A körülötte lévők sosem tudhatják mikor reagál túl valamit. Amivel még vigyázni kell, az a túlzott féltékenysége.

Az oroszlán olyan típusú személy, aki másokra támaszkodva éri el céljait. Mélyen belül elégedetlen önmagával, de persze csak az egóját mutatja a nyilvánosság felé.

Ha szűz jegyűként nem vagy boldog, akkor teszel róla, hogy mások is hasonlóan érezzék magukat. Könnyen megsértődsz és haragtartó vagy, hajlamos vagy megbántani másokat. Óvatosan a hirtelen felindulással!

Ha mérleg vagy, valószínűleg önző vagy, ha érzelmekről van szó. Ügyesen manipulálsz másokat – történjen bármi, te áldozatként kerülsz ki a legdurvább vitákból is.

Skorpióként ravaszság jellemző rád, elképzelhető, hogy az emberek érzelmeivel is játszol. Nem gondolod át kétszer, mit csinálsz – de ezen tudnál változtatni!

A nyilas hajlamos kegyetlen lenni másokkal, a körülötte lévők bizalmatlansága számára az inspiráció. Azok maradnak mellette, akik azt hiszik, képes megváltozni.

Bakként úgy viselkedsz, mintha te lennél a legrosszabb helyzetben a világon - írja a timesofindia.indiatimes.com. Minden fájdalom és igazságtalanság elszenvedőjének érzed magad, de talán érdemes lenne jobban kinyitni a szemed.

A vízöntő hajlamos csak magára gondolni és nem túl együttérzően viselkedni. A történésekből mindig valami hasznot remél.

A halak félénknek és ártatlannak mutatja magát, de valójában nem ilyen. Csak akkor segít, ha érdeke úgy kívánja, egyébként nem jellemző rá az önzetlenség.





Ezeket olvastad már?
Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás