Környezetbarát termékkel védi a Földet a Hell





Igazi innováció a HELL Energy prémium minőségű szűrt csapvize, ugyanis a prémium terméknek nincs műanyag csomagolása és nem foglal helyet se.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.29.
Tiszta élet

Különleges termékkel bővíti kínálatát a HELL Energy, Magyarország vezető energia-, jegestea- és jegeskávé gyártója. A speciális újítást legfőbb energiaforrásunk, a víz ihlette.

A környezettudatosság és egészségmegőrzés érdekében teljesen felesleges palackokkal, szállítással terhelni a környezetünket, hiszen csomagolás nélkül mindenki számára elérhető a csapvíz„ – fogalmazott Szabó Diána, a HELL Energy senior brand managere a sajtótájékoztatón.

Bárki egészséges vízhez juthat a Floewaterrel Fotó: Hell

A magyarok évente fejenként 130 liter palackozott vizet isznak, ami súlyos környezeti terhelést jelent, hiszen óriási mennyiségű hulladék keletkezik belőle.

Olyan megoldást kerestünk, amely csomagolásmentesen, prémium minőségű ivóvizet biztosít és a HoReCa szektor számára is alternatívát nyújt” – fogalmazott Diána, aki hozzátette: bevezetik az innovatív vízszűrő-és vízkezelő technológiával készülő Floewatert. Működése egyszerű: a Flowater a vízvezeték hálózatra kötve képes állandó minőségű prémium víz előállítására az ország bármely pontján. Ráadásul az ezüst ionos szűrés meggátolja a baktériumok kialakulását, elszaporodását is, miközben a szennyeződéseket úgy távolítja el, hogy megőrzi a vízben található értékes oldott ásványi anyag tartalmat, valamint az előkezelés során beállítja a víz ph-értékét és magnéziummal dúsítja azt.

A cégcsoport már eddig is rengeteget tett a környezetvédelemért, februárban a szénsavas üdítőiknél megszüntették a PET palackos kiszerelést, így teljes termelésükben már 5 százalék alatt van ezeknek a palackoknak az aránya.

Évszázadok alatt bomlanak le a műanyag palackok Fotó: Shutterstock

A palackozott vizek ideje lejárt!„ – mondta Mihály Eszter, a HELL PR managere, aki kiemelte, hogy a PET palackok harmada kerül csak újrahasznosításra, a lebomlási ideje ezeknek a műanyagoknak pedig nagyjából 450 év.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás