RETRO RÁDIÓ

Fordult a kocka! Futhatnak kedveseik után a Mérleg szülöttei

Azt nem tudni, meddig tart ez az időszak, de komoly változásra kell számítaniuk a kapcsolataikban.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.06.23. 06:00
csillagok

 • június 23.
 • Horoszkóp

  Kos (03. 21. – 04. 20.)

  Vegye észre, mi a szép az életben! Ma este lesz rá módja, hogy kicsit elengedje magát, és ne törődjön semmivel. Ne ijedjen meg a magányos óráktól. Most pont erre van szüksége.

  Bika (04. 21. – 05. 20.)

  Mostanság minden kapcsolatában a háttérben megbújó érzelmeket keresi. Valójában nem is nagyon kell keresgélnie, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Ehhez persze az is szükséges, hogy egy kissé eltávolodva, mintegy kívül helyeződve a saját érzelmein szemlélje a történéseket.

  Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

  Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapota. Bizony régen érezte már magát olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbáljon hatással lenni a környezetére. Most sokakat megnyugtathat a puszta jelenlétével.

  Rák (06. 22. – 07. 22.)

  Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családjában. Olyan, mintha egy kavicsot dobnának be az állóvízbe. Mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne féljen tőle!

  Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

  A Oroszlán jegyűek egyik legszebb tulajdonsága, hogy képtelenek a hazugságra. Lehet, hogy ez a tulajdonsága ma bajba sodorja. De ön azért csak maradjon hű magához!

  Szűz (08. 23. – 09. 22.)

  Le kellene adnia a teljesítménykényszerből. Ha kevésbé stresszeli magát, sokkal többre juthat. Igaz, hogy nem úgy, ahogy azt előre eltervezte. Nem kell, hogy mindig ön legyen a munkában az első. Inkább élvezze azt, amit csinál. Az öröm a lényeg.

  Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

  Kénytelen belátni, hogy ezúttal fordult a kocka, és ezúttal ön futhat a kedvese után. Mostantól önnek kell a kezdeményezőnek lenni, és felhívni őt, ha látni akarja. Nem lesz ez örökké így, de most így van.

  Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

  Ha egy ismerőse segítségért fordul ma önhöz, nem szabad őt elutasítania. És kezelje nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyét, mert ha bármi kitudódna, abból önnek személyesen is baja lehetne. És fontolja meg úgy a tanácsát, mintha saját magáról lenne szó!

  Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

  A nap furcsán alakul ma: eleinte minden nehézkesen indul, talán még arról is lemond, hogy a napi feladatait úgy elvégezze, ahogy szerette volna. Ám a végén kiderülhet, hogy jobban járt a spontán történésekkel. Lesz ami lesz.

  Bak (12. 22. – 01. 20.)

  Nem kellene megtorpannia az első nehézségek láttán. Ha meg akarja valósítani az álmait, akkor tovább ki kell tartania, a lehetségesen is túl. Ha megőrzi szokott konokságát, akkor hirtelen helyrehozhatja, ami elromlott.

  Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

  Ne akarjon mindig ön lenni a legokosabb. Hagyja, hogy a környezete is érvényesüljön ön mellett. Ez azért is jó ötlet, mert akit maga elé enged, az a végén a segítségére lehet. Ne legyen hát önmaga ellensége! Maradjon a háttérben!

  Halak (02. 19. – 03. 20.)

  Olyan helyzet adódhat ma, hogy sikerül megjavítania egy megromlott viszonyt. Beláthatja végre, hogy semmi sem reménytelen. Lehet, hogy ennek az az ára, hogy önmaga sebet szerezzen. Mert ez teszi nyitottá és érzékennyé.

  Ezeket olvastad már?
  Elárulják a csillagok, erre a fordulatra készülhetsz februárban horoszkópod szerint

  Elárulják a csillagok, erre a fordulatra készülhetsz februárban horoszkópod szerint

  Ezekre a csillagjegyekre nehéz nap vár

  Ezekre a csillagjegyekre nehéz nap vár

  Februári horoszkóp: az Ikreknél jöhet a gyerek, a Vízöntőnél válás lehet a vége!

  Februári horoszkóp: az Ikreknél jöhet a gyerek, a Vízöntőnél válás lehet a vége!

  Testápolás, amit mindenkinek komolyan kell vennie

  Testápolás, amit mindenkinek komolyan kell vennie

  Top hírek  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás