Pénz hullik az ölébe ma





Nyer vagy talál valamit, esetleg visszakap egy kölcsönadott összeget, vagy a számláján írnak jóvá valamit a Vízöntőnek. A szerencse a szerelemben is megtalálja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha valaki menni akar: engedje el! Azzal nem megy semmire, ha akarata ellenére akarja magához láncolni. Az elengedésben több nemesség, és több vonzás is van! A végén még meglátja, visszasomfordál a másik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlan találkozásban lehet része. Mintha a múlt elevenedne meg életében. A találkozás ráébresztheti: minden megvan, minden visszahozható, semmi nem múlt el teljesen. Ha valami múltbeli jóra vágyik, idézze fel magában az emlékét!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne mindig másban keresse a hibát, hacsak nem kifejezetten az a célja, hogy konfliktusok legyenek a kapcsolataiban. Az önelemzés, a tükörbenézés most mindennél fontosabb lehet. És hogy legalább önmagának ismerje be, ha hibázott.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A megérzései hihetetlenül erősek a mai napon. Adódik egy helyzet, amikor mindenki tanácstalan lenne, de ön pontosan tudja, mit kell tennie. És az nemcsak célszerű, hanem helyes is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kissé magányosnak érezheti magát, akkor is, ha tudja, milyen sokan szeretik. Ezen csak egy nagy baráti beszélgetés és ölelés segíthet! Keresse fel valamelyik régi barátját.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedve támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne féljen az újtól, mert nagyon is jól sülhet el, amit tesz. Még ha pénzbeli nyereségre nem is számíthat azonnal, maga is élvezni fogja, hogy kiszakad a monotóniából.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul, napsütésessé válik a kedve. Azért még ne hanyagolja el a kötelességeit. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthat a főnökei, munkatársai részéről.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó lehetőségeket hoz a nap munkában és szerelemben. Ha szingli, megismerkedik valakivel, aki alaposan felrázza (tettetett) nyugalmából. Ha állást keres, ma végre szerencsével járhat, visszahívják valahonnan.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mostani helyzetét nem látja még rózsásnak, de hamarosan változik a helyzet. Új lehetőségek bukkannak fel, talán még egy új állást is találhat. Vagy a régi helyén vannak változások, amiket meglovagolhatna.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vigyázzon a jó hírére. Az utóbbi időben támadások érhették, de ezeket csak annyira kell komolyan vennie, amennyiről valóban szólnak. Talán némi igazságuk is van az önt kritizálóknak. De semmi nem megváltoztathatatlan.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A pénz ma valahogy az ölébe pottyan: nyer vagy talál valamit, esetleg visszakap egy kölcsönadott összeget, vagy a számláján írnak jóvá valamit. A szerencse a szerelemben is megtalálja: járjon nyitott szemmel!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Figyeljen jobban oda a munkájára. Ön akár a csúcson is érezheti magát, de ez nem ok arra, hogy lazítson, hogy ne figyelje a külvilág visszajelzéseit. Ma minden változik, de helyzetéből adódóan ön követheti a változásokat.





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás