Jön az egy csapásra szerelem! Ikrek ilyet még soha nem éreztek





Az egész életed megváltozhat az elkövetkező napokban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.30.
horoszkóp

2021. június 30.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Le a kalappal a kötelességtudata előtt. Lehet azonban, hogy ezúttal kissé túlzásba viszi. Hagyjon másokat is tevékenykedni, ez nekik is javukra válna. Az egészségesebb otthoni munkamegosztás minden téren jó hatással lenne önökre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A baráti köre széles és színes, és most még további módja adódik arra, hogy bővítse azt. Olyasvalakivel is megismerkedhet ma, aki több is lehet az ön számára, mint pusztán barát. Persze, ha ön elkötelezett, legyen óvatos!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A napokban találkozhat valakivel, akivel egy csapásra egymásba szerethetnek. Ráadásul olyat érezhet, amit még soha: mintha lelke másik felét, élete párját találná meg. Ha a másik is hasonlóan érez, akkor ez igaz lehet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabbul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene tanulnia meglátni azt, ami mellett nem lehet elmenni. Hogy épp akkor marad le, ha rohanva rohan.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapintatra és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos, mert könnyen megsértheti mások érzékenységét, persze abszolút nem szándékosan. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön túlságosan sokat dolgozik, ezért alig marad ideje a párkapcsolatra. Ha ráadásul nincs is senkije, akkor kézenfekvő a gondolat, hogy a munkatársai közül keressen egyet. Valakit már ki is szemelt magának.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valahogy pesszimista napja van. Talán csak elege van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszi, ha a napját egy uszodában kezdi, de egy hideg zuhany is jót tehet. Hűtse le magát!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Azzal szomorítja magát, hogy mostanában semmi sem sikerül önnek. Az igazság pedig az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnia magát, akkor az úgy is lehet. Inkább adjon egy esélyt magának!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önben mindig is volt némi túlzásra való hajlam az életcéljait illetően. Az álmairól azonban nem kell lemondania: ha mindet nem is tudja maradéktalanul megvalósítani, így is büszke lehet magára, és lesz módja rá, hogy a mennyekben érezze magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy kis haladékot ad most önnek az élet ahhoz, hogy összeszedje magát egy nagyobb megmérettetés előtt. Ezért érezheti úgy, hogy kissé elszigetelődött. Valójában ez egy szükséges fejlődési szakasz, ami alatt megérhet a feladatra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma is sikerül jól kivennie a részét a munkából: a tettek mezején is élen jár, de a részét sem szabad elfelejtenie megkérni. A szakértelme lehet, hogy többet is ér, mint a puszta részvétel. Ezt is be kellene kalkulálnia, mikor benyújtja a számlát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Elégedetlenkedik, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívja el kedvesét egy baráti vacsorára, sétára, beszélgetésre. Szigorúan házon kívül!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás