A Skorpióknak ma nagyon nehéz dolguk lesz, inkább máskor hozzanak döntést





Teljes a zűrzavar a Skorpió csillagjegyűeknél, nem tudják eldönteni, hogy mi az álom és mi a valóság.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Harcias kedvében lehet, ami nem is meglepő: valaki fenyegeti, szóval tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adjon hangot a kétségeinek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatja az erejét. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Itt az ideje, hogy a dolgait végre más szemszögből is megvizsgálja. Néha nem árt egy független kívülálló véleményét is kikérni. De azért legyen óvatos titkai felfedésével. Kerülje a pletykafészkeket, és a kígyótermészetű nőket!

Ikrek (05. 21 –06. 21.)

Vegye ma körül magát különösen életvidám emberekkel. Ön amúgy inkább a vígak, mint a búsulók közé számíthatja magát, ma mégis rossz hatással lenne önre a depressziós társaság. Túlérzékeny, és empatikus, és sok mindent magára vehet.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Valamilyen szarvas hibát vétett a közelmúltban, aminek most kell meginnia a levét. Ahelyett, hogy ezen rágódik, inkább próbáljon meg ügyesen kilábalni belőle. Ön híres arról, hogy a rossz fából is nagyon jót faraghat!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma szívét-lelkét beleadja valamilyen feladatba. Mégis hiba csúszhat a tervbe. Ne keseregjen, mert a bajból sikerül jól kivágnia magát. A végén pedig még jobb is lesz így.

Szűz (08. 23. 09. 22.)

Ma nem érdekli sem a pénz, sem az üzlet, csak a magánéletére hajlandó koncentrálni. Jól is teszi, ha kerüli a konfliktusokat. Amíg az otthona meleg fészek, miért is érdekelné a szokásos pénzhajhászó, lélekrabló életforma.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Rendkívüli munkabírással van megáldva ezekben a napokban. Az alkotásban ráadásul örömét is leli. Egy kedves ember támogatását is élvezheti, aki segít önnek abban, hogy a munkáját önmegvalósításként élhesse meg. Hálálja meg neki!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Könnyen elfeledheti, mi is a realitás. Mintha a valóság az álommal keveredne, ma nehéz józanul ítélkeznie. A döntéseket ezért halassza inkább egy későbbi időpontra. Élvezze a szép pillanatokat, de még ne akarjon alapozni rájuk.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma minden ajtó megnyílhat ön előtt, csak vegye a fáradtságot, és próbáljon meg bemenni rajtuk! Legyen úrrá a megilletődöttségén, és lépjen át az áhított küszöbökön! Tárt karokkal várják.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Már nincs messze az idő, mikor is sikerre viheti régen dédelgetett terveit, csak legyen következetes a végrehajtásban. A babonákkal jobb lesz leszámolnia. Semmi nem történik meg, ha nem akarja maga is úgy legbelül.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Az önkorlátozást nehéz összeegyeztetni a végtelen szabadságvággyal, ami újabban úrrá lett önön. De mégsem teljesen lehetetlen. Érdemes hát megpróbálnia annál is inkább, mert a parttalan szabadság méreggé válhat.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Valaki barátságáért meg kell küzdenie. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznia, mit is akar tulajdonképpen. Elsősorban persze önmaga előtt. Az ellentmondásos érzések most bajt hozhatnak a fejére.





Ezeket olvastad már?
Megfejthették a fáraók átkát: megdöbbentő a magyarázat

Megfejthették a fáraók átkát: megdöbbentő a magyarázat

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás