Ilyet is ritkán hallhatsz hétfőn: jó hírünk van a Nyilasnak, nem kell ma megszakadnod a munkában





Nem fogsz megszakadni a munkában a mai napon, de szerencsére ezt most nem is várják el tőled. A munka neked sem csak robotból áll, nagyon fontos a kapcsolatépítés is. Ma inkább ezzel foglalkozz, beszélj mindenkivel!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.28.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bele kell nyugodnia, hogy nem lehet minden tökéletes. Vannak felemás helyzetek, és olyan emberek is, akikkel szemben nem támaszthat túl nagy elvárásokat. Az ön élete lesz könnyebb, ha ezt igazán elfogadja.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerelmi élete nagyon boldoggá teszi, de feladataira nem tud teljesen összpontosítani. Próbáljon a realitások talaján maradni, mert sajnos van néhány probléma, ami azonnali közbeavatkozást kíván.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha valakit igazán meg akar ismerni, meg kell ismernie a motivációit is. Ma közel kerülhet valakihez, és rájöhet, mi az, ami az illetőt irányítja vagy befolyásolja a tetteiben. Meg fog lepődni, a látszat ugyanis másra utalt.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy ismerőse vagy egy munkatársa olyan titkot oszt meg önnel, ami jobb, ha feltáratlan maradt volna. Ne dugja a fejét a homokba, nézzen szembe a kellemetlen érzésekkel is. Meglátja, aztán könnyebb lesz.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valamilyen elismerésben részesülhet a mai napon. Vallja be magának: bizony meg is érdemli! Nem lesz túl sok ideje rá, hogy sütkérezzen a dicsőségben, mert a főnökei gondoskodnak róla, hogy még több érdemet szerezhessen – munkával.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Párkapcsolatában kedvezőtlenek a következő napok: ön sikeres, és egyre inkább előtérbe is kerül a személyisége, miközben a társa kevésbé szerencsés időszakot mondhat magáénak. Vigasztalja meg: az idők változnak.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma megláthatja végre, ki az, akire igazán számíthat, aki valóban a támasza lehet. Talán maga is meglepődik, hogy amikor problémája van, éppen melyikük áll elő a segítséggel. A tények azonban makacs dolgok.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne bosszankodjon amiatt, hogy valaki keresztbe tett önnek. Ki tudja, talán akarata ellenére épp ezzel tesz majd mégis jót. A nehézségek, amiket kapunk, sokszor csak próbatételek, amikben megmérhetjük képességeinket.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem fog megszakadni a munkában a mai napon, de szerencsére ezt most nem is várják el öntől. A munka önnek sem csak robotból áll, nagyon fontos a kapcsolatépítés is. Ma inkább ezzel foglalkozzon, beszéljen mindenkivel!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók jelzése szerint sajnos elképzelhető, hogy egyik családtagja padlóra kerül. Fogja meg a kezét, de úgy nyújtson segítséget, hogy ne érezze bántónak. Ne feszítse túl a húrt, mert akkor az illető bezárul, és nem mondja el önnek, ami bántja.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, mindennapi tevékenységei egyre unalmasabbá válnak. Ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok. Keressen egy beszélgetőtársat, aki hasonló életfelfogású, és öntse ki neki a szívét, az biztosan segíteni fog!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki felnyitja a szemét. Tisztázza a barátjával kapcsolatos érzelmeit, mert különben zavaros időszak következik. Jól tenné, ha mielőbb szembenézne a „zavaró körülménnyel”.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás