Fogd vissza magad, sok forog ma kockán!





Egy régebbi konfliktus újraéled, és a vita hevében olyasmit is kimond, amit talán nem kellene. Vigyázzon a Bak, mert ezzel most nagyon sokat kockáztat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.29.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Távolból minden sokkal jobbnak látszik, mint amilyen a valóságban. Ez érvényes egy kecsegtető állásra is, de az ismerőse párkapcsolatára is. Ezért ne hallgasson most senkire, és csak a saját feje után menjen!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bármit elérhet, bárkit elcsábíthat, a bolygók most szinte tálcán kínálják a lehetőségeket, csak élnie kell velük. Sokat ígérő távlatok nyílnak ön előtt. Ráadásul befolyásos emberek is támogatják, mégis tele a lelke aggodalommal. Ennek okait magában kell tisztáznia...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Más sem jár a fejében, mint a szerelem, de akiért rajong, nem is sejti. Mi lenne, ha kezdeményezne? A munka frontján jobb, ha nem üti az orrát mások dolgába, mert még a legjobb szándék is visszájára fordulhat, és a nyakába sózzák a hibákat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párkapcsolatában szerencsés fordulatot hoz egy hirtelen napfényre kerülő titok, rájön, féltékenysége alaptalan volt. Egy fontos kérdésben nem sok ideje marad a gondolkodásra, döntenie kell. Az a jó, ha az első gondolatát valósítja meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Optimizmusa és megérzései átsegíthetik egy kellemetlen helyzeten. Most jobb, ha nem akarja meggyőzni a másikat saját igazáról, mert azzal mindent elronthat. Legyen elég annyi, hogy az történik, amit ön akar.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan élmények érik ma, amelyek miatt kénytelen megváltoztatni az álláspontját. De ez nem baj! A gond az lenne, ha eltökélten, elvakultan ragaszkodna a véleményéhez. Mindenki nagyon értékeli önt ezért a józan és becsületes hozzáállásért.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Alighanem kárba vész egy csomó munka, mert olyan emberek szimpátiáját akarta megnyerni, akik irigységből a vesztét akarják. A magánéletében is képtelenség mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentráljon, akit szeret.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehezen jut dűlőre valakivel kapcsolatban. Nem tudja eldönteni, hogy vonzza, vagy idegesíti az illető, ahogy azt sem, hogy valójában jó embernek tartja-e, megbízik-e benne. Vigyázzon, ebből még amolyan se veled, se nélküled kapcsolat is alakulhat!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár egyébként remekül átlátja a részleteket, most mintha mégis kicsit elveszne közöttük. Sok kisebb feladat, intézni való várja. Azt viszont észreveszi, hogy van valaki a környezetében, aki mintha többet is szeretne egyszerű barátságnál.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy régebbi konfliktus újraéled, és a vita hevében olyasmit is kimond, amit talán nem kellene. Vigyázzon, mert ezzel most nagyon sokat kockáztat. Lehet, hogy egy kedvező lehetőséget is elszalaszt, mert dacból szembe megy a másikkal.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csupa érdekes fejleményt hozhat ez a nap. Lehet, hogy különös hírt hall, vagy önnel történik valami, ami kiragadja a megszokottságból. Az biztos, hogy kedvező fordulatot vesznek a dolgok.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kiegyensúlyozott, harmonikus napja van, tele érzéssel és pozitív megélésekkel. Egy kedves gesztus, szép pillanat most feltölti energiával. Jó érzés, most a Halak közelében lenne, mert ezeket a jó érzéseket meg is osztja másokkal.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás