RETRO RÁDIÓ

A mai nap a szerelemé

Régen nem érzett már olyat a Halak, ami ma átforrósíthatja a szívét. Ha nem áll ellent az érzésnek, akkor ennél többet is tapasztalhat.Megosztás
Szerző:
2021.05.26. 05:40
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma fontos híreket kaphat, melyek tovább táplálhatják önben a reményt, hogy hamarosan jóra fordul a sorsa. A lehetőségeket nem szabad elhallgatnia mások előtt sem. Most csak az összefogással mehet igazán valamire.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma romantikus napja lesz: végre kifejezheti a háláját valaki felé, aki ön mellé állt életének egy kritikusan nehéz időszakában. Ha az illető az ellenkező nemhez tartozik, akkor még szerelemnek is vélheti ezt a hálát.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármennyire szeret is ön a fellegekben járni, néha muszáj visszatérnie a hétköznapokba. Az élete ugyanis itt zajlik, az a másik szféra csak annyiban érdekes, amennyiben itt is megvalósítható részben. Művészeknek ez könnyebb.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a szokásosnál is nehezebben tud racionális döntéseket hozni. Az intuíciója pedig mintha félrevinné. Ennek az is lehet az oka, hogy a szívében haragot táplál valaki iránt. Ez pedig meggátolja önt a tisztánlátásban.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kiegyensúlyozott és jókedvű: a maga nemében szinte egyedülálló a mai napon. Segítsen, hogy mások is átérezhessék azt a jókedvet, ami önben olyan önkéntelenül megtermett. A derű ma sokakra ráfér. Legyen bőkezű!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kénytelen lesz elviselni valaki társaságát, akit pedig legszívesebben a háta közepére kívánna. Ám végül megtanulhatja még akár élvezni is a kényszert, és rájön, mi ebből a haszna. Így hamarabb is fog szabadulni, csodák csodájára.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az elmúlt időszakban rengeteget lótott-futott, most úgy érzi, hirtelen beállt az életében a csend. Ezért nem is tudja, hogy mihez fogjon. A csend azonban arra jó, hogy végre rendet rakjon magában. És álmodozzon is kicsit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon sok az energiája, de önben megvan arra a hajlam, hogy ezt a teremtő erőt magába fojtsa. Ha azonban rátalál a küldetésére, naggyá válhat, és olyasmire is képes lehet, amit sokan nem feltételeztek önről.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon kedvező hatások érik, sokat fejlődhet az emberismeret terén is. Ráadásul az estéje is jól alakulhat: egy kellemes vendégre is van kilátása. Készüljön fel a szerelmes, romantikus kalandra!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön mindenhez és mindenkihez a végsőkig tud ragaszkodni. Azonban lehet olyan, hogy még önnél is betelik a pohár. Ha ez ma történik meg, akkor legalább adjon hangot neki. Lehet, hogy elég kimondania, és másképp lesz minden.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Be kell, hogy lássa: a partnere mindent megtesz a közös boldogságuk érdekében. Ha ez önnek kevés, akkor lehet, hogy a körülményekben van a hiba. Azon pedig egyikük sem változtathat. A szeretet átsegít a nehézségeken.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap a szerelemé. Régen nem érzett már olyat, ami ma átforrósíthatja a szívét. Ha nem áll ellent az érzésnek, akkor ennél többet is tapasztalhat. Minél lágyabb, és érzőbb, annál többet.

Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Figyelmeztetést adott ki az Apple: ez érinti az új telefonokat is

Figyelmeztetést adott ki az Apple: ez érinti az új telefonokat is

Felhősüti: kóstolj bele Rajki Ági tortaélményeibe!

Felhősüti: kóstolj bele Rajki Ági tortaélményeibe!

Levesdiétával csak úgy olvadnak lefelé a kilók!

Levesdiétával csak úgy olvadnak lefelé a kilók!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás