Ma jelentős előrelépés várható a karrieredben!





Barátok és pénzemberek támogatására egyaránt számíthat a Szűz. Bízz a vonzerődben, és legyél kedveskedő!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Partnere tartózkodó, de érzékeny; ügyeljen arra, hogy erejét gyengédségnek álcázza. Így a siker mindkettőjüké. Pénzügyekben kedvező nap a mai, csak ne költekezzen sokat! Egy régen látott ismerőssel, rokonnal vagy baráttal kellene felvennie a mai napon a kapcsolatot.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon szűkebb környezete igényli a közreműködését: összebékíthet ellenségeket, esetleg környezetvédői erényeket csillogtathat. Ne törődjön vele, ha idealistának nézik. A példája úgyis ragadós lesz!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Munkahelyi körülményei ideálisak, most végre olyan emberekkel dolgozhat, akikkel szívesen van együtt. Lehengerlő kinyilatkoztatásait jobb lenne pihentetni egy darabig. A társkapcsolat terén még több tapintat szükséges.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párkapcsolatban élőkön is úrrá lehet az elkülönülés, félrevonulás utáni vágy a mai napon. Nem csoda, hiszen frissülésre, megújulásra van most szüksége.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha belső világát rendbe teszi, a külvilág rendje magától helyreáll. Ez néha fordítva is igaz: tegyen rendet! Új lehetőségek adódhatnak, akár a munka, akár a társkapcsolat terén, de ennek előfeltétele a belső megtisztulás.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Karrierjében is jelentős előrelépést érhet el, ha nem rest élni a lehetőségekkel. Barátok és pénzemberek támogatására egyaránt számíthat. A Mars rámenősebbé teszi. Bízzon a vonzerejében, és legyen kedveskedő!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Itt az ideje, hogy érvényesülése érdekében végre használja kapcsolatait. Ön a legügyesebb a politikusi teendőkben, a háttérben maradva is tudja irányítani az eseményeket. A nyilvános szerepléseket illetően még amúgy sem ért meg az idő.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Karrierügyekben a szerencse kegyeltje lehet. Ne rejtse véka alá tehetségét, ne engedje, hogy mások arassák le munkájának gyümölcseit! Ideje felfedni az igazi énjét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csak akkor lesz képes a mai napot veszteség nélkül túlélni, ha nem engedi, hogy bármi is kilendítse a nyugalmából. Az is veszteség, ha csak az idejét vesztegeti. Rengeteg a teendője, ne hezitáljon, hanem vágjon végre bele!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Saját bőrén tapasztalhatja meg megint az emberi kapcsolatok változatosságát és főképp változékonyságát. Nem kell senkinek sem szemrehányást tennie, amiért megváltozott a viszonyuk. Még saját magának sem.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napot nem tudja egykönnyen sikeresnek elkönyvelni. Pedig ha belegondol, abból, amit kárnak vagy veszteségnek érzékel, tulajdonképpen haszna is van. Megtanul valamit másként tenni, látni. Ez is haszon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Rengeteg energiáját emészti fel a másokról való gondoskodás. Talán úgy érzi, hogy magára már sem ideje, sem ereje nem marad. A mai napon tegyen egy kísérletet arra, hogy ezen változtasson. Egy órát szenteljen csak magának.





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás