Ne mérlegelj, Mérleg, egy most kezdődő szerelem nagyon spirituális szinten működhet

Ma rendkívül képzeletgazdag és intuitív lehet a Mérleg, ráadásul nagy beleérző képességgel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.09.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Változékony hangulatban van. Habár alapvetően szerencsésnek mondhatja magát, mégis rájön, ha az otthonában nincs rendben valami, akkor semmi sem működik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Igen kedvező alkalom, hogy döntéseket hozzon, hogy személyes céljait megvalósítsa és, hogy előre mozdítsa saját érdekeit. Most még a pénzügyi kockázat is jól sül el, főleg pozitív hozzáállásának köszönheti a jó szerencsét.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét. Hallgasson inkább a házastársára!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Munkahelyi háborúskodások keserítik, ráadásul párkapcsolata sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, mintegy csípőből. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma hajlamos lehet régi, jól bevált struktúrákat felrúgni, mindent megváltoztatni életében. A végleges döntésekkel inkább várjon néhány napig. Sőt akár egy hónapig.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Bak jegyében jár. Párja veszekedős kedvében van, ha békét akar, inkább ne provokálja. A közlekedésben is legyen nagyon óvatos, valahogy most megszaporodnak az őrültek az utakon. A szerelemben sok szép illúzióra, de csalódásra is számíthat.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma rendkívül képzeletgazdag és intuitív lehet, nagy beleérző képességgel, egy most kezdődő szerelem nagyon spirituális szinten működhet. Hosszú távon minden bizonnyal ez jót fog tenni önnek.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Végre sikerül úrrá lennie ingerültségén, aktivitása most pozitív irányt vehet. Egy elhúzódó családi konfliktus is békés megoldást nyerhet, ha hallgat a bölcs szóra. Azt sem szabad elfelednie, hogy a társa a legjobb barátja is egyben.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bőséges energiával rendelkezik, egészsége és közérzete remek. Ha tudatában van lépéseinek, semmit nem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhat a mai nap társkapcsolatait és pénzügyeit tekintve.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. A mai nap jó alkalom a jövőbe mutató tervek készítésére. Érzelmileg kiegyensúlyozott hangulatban van, józanul gondolkodik.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudja levetkőzni az uralkodási vágyát. Ha dühös valakire, akkor azt most rendezze el, de csak a valós okokkal foglalkozzon, ne hagyja, hogy rejtett indulatai vezéreljék.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy váratlan találkozás egy szókimondó idegennel hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatot szülhet. Csak ne ijedjen meg a szokatlan dolgoktól! Ebből még akár nagy szerelem is lehet, ha legyőzi kezdeti idegenkedését...









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás