Maradj ilyen optimista, kell a lendület!

A Bak lendületére akkor is szükségük van másoknak, ha egyelőre inkább csak fanyalognak tőle.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.23.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma összehozhatja a sorsa valakivel, akitől nagyon jó tanácsokat, támogatást kaphat. Még ha elsőre kicsit sértőnek is érzi, amit mond, jól teszi, ha megfogadja a javaslatait. Ideje, hogy erőt mutasson, és felkészüljön a cselekvésre!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre a naposabb oldalát látja a kapcsolatoknak, legyen szó a társáról, vagy egyéb nyilvános viszonyról. Hirtelen, meglepő változások is előfordulhatnak, váratlan találkozás, vagy különös fordulatok révén.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szerelem mélységeit tapasztalhatja meg a mai napon. Még ha régi kapcsolatról van is szó, akkor is nagyon mélyen megérinti a társa, és a tudat, hogy mennyire szereti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Rák jegyében jár. Emiatt érzékenyebben reagál a társa bajaira, vagy a kettejük között fennálló nézeteltérésre. Mégis hajlamos lehet mindezt elfojtani, és ez a jelenlegi állapot megmerevedésével fenyeget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szokásosnál is harciasabb kedvében van. Ezt persze legegyszerűbb a külvilágon, leginkább pedig a társán kiélni... Ha veszekedésbe bonyolódik, gondoljon arra, hogy a saját árnyékával vitázik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egyenesen zseniális ötletei lehetnek. Ne is várjon holnapig a megvalósítással! Még ma hívja fel azokat, akik úgy véli, hogy a segítségére lehetnek a kivitelezésben.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az egyik rokona kérheti öntől a segítségét. Ne tagadja meg tőle, már csak azért sem, hiszen különösképpen kedveli őt. Ráadásul azzal, hogy ma segít rajta, olyan tapasztalatokat szerezhet, amiknek később maga is a hasznát veszi.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új lehetőségek adódhatnak az életében, még egy új állást is találhat. A mai napon forgolódjon sokat az emberek között, mert nem tudni, hogy kit hoz az útjába a sorsa. Valaki, akivel ma összefut, hamarosan fontossá válhat az életében.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szeretne változtatni a sorsán. Egy idősebb, vagy megbízható, visszahúzódó barát segítségére lehet ebben jó tanácsokkal, de akár konkrét ajánlatokkal is. Ehhez persze fel kellene keresnie őt, és elébe tárni a terveit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Mások talán indokolatlannak és érthetetlennek találják az ön optimizmusát, de ne bánja. A lendületére akkor is szükségük van, ha egyelőre inkább csak fanyalognak tőle. Mégis ön lehet az, aki a dolgokat kimozdítja a holtpontról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy különleges találkozásra kerülhet sor a mai napon. Ez akár sorsfordító is lehet az életében, csak vegye észre az illetőt. Ő ugyanis annyira szerény és visszahúzódó, hogy nem fogja önt megszólítani, ezt önnek kell megtennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyében jár. Legyen ma óvatosabb az otthonában! Valamilyen veszélyforrás fenyegeti, leginkább az éles szerszámokkal kell óvatosan bánnia, de a forró tárgyak is megégethetik. Úgyis igényli a kikapcsolódást: ma inkább ne ön főzzön!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás