Nyűgös ma a Bika? Pedig ez a hétfő jobb lesz, mint amilyennek kinézett

A munkahelyén is kedvező fejlemény várja, talán megszabadul végre egy „nemszeretem” feladattól is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.01.
horoszkóp

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon. Ne veszítse el a másik emberek szimpátiáját, mert siker ide vagy oda, ha nem szeretik, akkor nem is számíthat rájuk. Pedig ön is csak másokból él.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nyűgösen indul a reggel, de aztán egy hír jó kedvre hangolja. A munkahelyén is kedvező fejlemény várja, talán megszabadul végre egy nemszeretem feladattól. Jobban alakul a napja, mint remélte!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr már hátrál, ez sok fennakadást, bosszantó várakozást, késedelmet okozhat. Az is fontos, hogy minden feladatát kétszer is ellenőrizze, mert kiderülhet, hogy elírt vagy elnézett valamit.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szakmai féltékenység gyötörheti ma a szívét. Nincs pedig oka rá, hiszen, ha biztos a saját képességeiben, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarja. Az csak önnek is jó, ha mások is tehetségesek. Lássa be, legyen nagylelkű!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Érdemes odafigyelni kicsit jobban a pénzügyi tranzakciókra, csekkekre, bankszámlára. Ma egy mulasztásra, késedelemre lehet figyelmes, de még sikerül korrigálni a dolgot.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold még a Szűz jegyében jár. Ma mindenbe beleüti az orrát, és ezzel olyan információk birtokába jut, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Azért ne higgyen minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bármibe fog is a mai napon: a siker garantált. Használja ki ezt egy jó fordulat lehetőségére. A tettei, a vágyai ma különös erővel hatnak. Ha új munkahelyre vágyik, vagy más módon akar előre lépni, vágjon bele!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Végre olyan feladatot kap, amit igazán önnek valónak érez. Talán kissé kétkedik abban, hogy képes lesz-e megfelelni az elvárásoknak, mégis elő kell vennie a legjobb képességeit. És a hitét is, nem utolsósorban!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztal, az azért van így, mert arra talán nincs is teendője. Az utat másfelé kellene keresnie. Törjön magasabbra!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a tisztánlátása is elhomályosult egy-két dologban. Szakítson az előítéleteivel!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Akárki akármit is mond, jók az ötletei, tartson ki mellettük. Az sem baj, és nem válik a jelleme kárára, ha valamilyen plusz segítséget is igénybe vesz a megvalósításhoz. Az érvényesüléshez most kevés a tehetség, aktívnak kell lennie!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nemcsak saját magáért tartozik felelősséggel. Sokan mások is függnek öntől, felelősséggel tartozik értük épp annyira, mint önmagáért. Nem lehet hát nemtörődöm, vagy felületes problémái megoldásában. Összpontosítson!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás