Szingli Ikrek figyelem, itt találhattok rá a szerelemre





Érdemes nyitott szemmel járni, mert bármi kialakulhat most egy flörtből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.11.
horoszkóp

2021. január 11.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Nyilas jegyében jár. Váratlan események ugyan átszervezhetik a terveit, de délutánra minden rendeződik. Sőt, meggyőzőkészségével még egy vesztésre álló ügyben is sikerül kedvező fordulatot elérni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nehezen jön lendületbe, nem fűlik a foga a munkához. Ön azonban tisztességesebb annál, semhogy másra hagyja a munkát, így aztán mégiscsak nekiveselkedik a feladatainak. Délután egy remek ötlete lesz arra, hogyan újíthatná fel a lakást!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel az egyik közösségi oldalon, valahogy a véletlen hozza össze az ismeretlennel, aki felettébb vonzó. Ha időt hagy neki, ebből a flörtből még bármi kibontakozhat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Néhány kollégája megpróbálja önre hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt, még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek az ön nyakába varrni. Ha nem áll a sarkára, összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Akár egy fontos hivatalos felkérés, akár egy baráti megbízatás, akár családi feladatok kötik le a figyelmét, azért a folyamatban lévő dolgokat se hanyagolja el, főleg kollégájának adott szaváról ne feledkezzen meg.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Lehet, hogy a főnöke, akit eddig észérvekkel nem tudott meggyőzni, most igent mond, mert kisugárzásával leveszi a lábáról. A sikerhez persze kitartásra is szükség lesz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Optimizmusa, vállalkozó kedve átsegíti a hét elején váratlanul jelentkező akadályokon. A baráti kapcsolatai átalakulóban vannak. Fájdalmasan érintheti, hogy néhányan végleg kilépnek az életéből, viszont egyikük épp most a barátságnál többet szeretne.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma igazán csúcson van a kreativitása, szívesen kezdeményez, ha valami felkelti érdeklődését. Érzelmei kissé összezavarodnak, mivel egy szerelmi útvesztőbe keveredik… Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a nyilas jegyében jár. Ma nagyon bölcs és belátó minden téren. Engedményeket tesz pusztán azért, hogy dolgozhasson. Nehéz helyzetben van, de ha nem fogadja el a munkát, legközelebb másra bízzák a feladatot, úgyhogy valóban ez a helyes.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár azt hiszi, egyesek ön ellen dolgoznak, ez korántsem igaz. Ötleteit ellenlábasai is díjazzák. A háttérből akkor is a segítenek, ha szemtől szemben ennek semmi jelét nem mutatják.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek hatások érvényesülnek az életében a mai napon. Ha volt valamilyen betegsége, most gyógyulás várható, ha van egy lezáratlan, nyomasztó ügye, annak végére pont kerül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár jelenleg minden rendben, ön tudja, hogy hosszú távon muszáj lesz irányt váltania, ha boldogulni szeretne. A bolygók zöld lámpát adnak a terveihez, szóval most már érdemes pontosítani az elképzeléseit!

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás