Ha Skorpió vagy, ma aztán szabadjára engedheted a fantáziádat, nem bánod meg!





Lehet, hogy nem minden ötlet lesz nyerő, de egy próbát megér.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.28.
horoszkóp

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Oroszlán-telihold komoly változásokat indukálhat az életében. Most fontos, hogy elkerülje az önre oly jellemző szélsőséges reakciókat, ne menjen fejjel a falnak! Ha megőrzi a higgadtságát, képes lesz a saját hasznára fordítani a most kezdődő folyamatokat.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Első körben persze neki is ellenáll, de ez csak a látszat. Jól is teszi, ha hallgat az illetőre.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A humorérzékével ma úgy látszik semmire sem mehet. Önmagát ugyan elszórakoztatja, de a külvilág vagy érzéketlen, vagy egyenesen sértődékeny a poénjaira. Ez egyszer a komolyságot részesítse előnyben!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bölcs belátással viszonyul a változó körülményekhez. Ez a kompromisszumkészség ma nagyot lendíthet a sorsán, mert sikerül ott is meglátnia az esélyt, a lehetőséget, ahol más nem találja.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma telihold van az Oroszlán jegyében. Nagy feszültséget, komoly változásokat jelez ez a bolygóállás. Remek felismerései lehetnek, melyeket a közeljövőben tud is majd kamatoztatni.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jobb, ha most kissé a védekezésre rendezkedik be. A külvilág most ellenségesebbnek bizonyulhat, mint általában. Nem kell persze nagy bajtól tartania, de minden szavát fontolja meg. Ott is megbánthat valakit, ahol nem állt szándékában.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ez a nap alkalmas lehet a nagyobb döntések meghozatalára. Lehet, hogy ez még mindig nem a végleges megoldást jelenti, de jó áthidaló lépés lehet a közeljövőre nézve. Hallgasson az intuíciójára!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egyszerűen nem lehet visszafogni, úgy szárnyal a fantáziája. Persze, lehet, hogy elképzeléseinek csak a tíz százaléka megvalósítható a gyakorlatban. De ez nem kell hogy akadályozza önt a szárnyalásban, hisz ami késik, nem múlik.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A telihold önre is erőteljesen hat. Olyan tervek körvonalazódnak önben, melyek valóban a boldogulását fogják szolgálni hosszú távon. Ne legyen türelmetlen! Meglátja, az idő önnek dolgozik.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Fontos változások zajlanak az életében. Talán megerőltető, ami ön előtt áll, de most semmiképp sem kerülheti el az erőfeszítéseket. Minél jobban ellenáll a sorsnak, annál több lesz a váratlan gondja.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mostanában sikerült sokat visszavennie korábbi akaratosságából, jóval együttműködőbb. Ez azonban nem kell, hogy a lendületességének is gátja legyen. Sőt, most valahogy inkább képes meglátni a valódi lehetőségeket, az új utakat, amelyek a céljához vezetnek.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kissé döcögve halad önnel ma a szekér. A legnagyobb baj az, hogy maga sem tudja eldönteni, mihez is kezdjen magával. A folytonos bizonytalankodás végül felemészti a napját. Talán legjobb, ha eleve a semmittevés mellett dönt.





Ezeket olvastad már?
Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás