Itt a nagy esély! Előre léphet a ranglistán a Nyilas!





Több remek ajánlat is érkezik a napokban, itt a nagy esély!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.20.
horoszkóp

2021. január 20.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Végre pontot tehet egy olyan kapcsolat végére, ami önnek több terhet jelentett, mint amennyit elbírt. Ezért senki nem tehet önnek szemrehányást! A legkevésbé az, akit eddig önzetlenül támogatott. Legyen bátor megtenni!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold ma már átlép a Bika jegyébe. Munkahelyén úgy tűnik, megakadtak a dolgok. Ha úgy látja, hogy semmi esélye arra, hogy tovább lépjen, fejlődjön, akkor ideje kicsit körülnéznie máshol. Ha nem ön teszi meg az első lépést, akkor lehet, hogy a sors fogja kényszeríteni.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma a szokásosnál is bizonytalanabbul érezheti magát. Túl nehéz leckéket ad fel a sorsa. Különösen a párja hangulatának változásai nyugtalanítják és hozzák ki a sodrából. Nem lehet mindent szabályszerűen végezni. Legyen türelmesebb!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érdekes beszélgetésben lehet része. Ne legyen rest, álljon szóba azzal a kedves ismeretlennel, akit már olyan régóta kiszúrt magának. Eddig a külseje vonzotta, de most a lelke mélységét is megérezheti!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szép reményekkel teli időszak előtt áll. Csakis önön múlik, hogy ezekből a reményekből mennyit teljesít be. A lehetőségeket nemcsak észrevennie kell, de meg is kell ragadnia őket. Kezdje mindjárt a mai nappal!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Váratlan érzelmi zűrzavarokkal kezdődhet a mai nap. Ne vegye a szívére; ahogy jöttek, úgy tűnnek el lelkéből a viharok. Lazítson!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold ma már a Bika jegyébe lép, jót tesz önnek ez a nyugodt energia. Sikerül remekül beosztani az idejét, és mindenre jut energia. Nemcsak a munkára, hanem egy kicsit a feltöltődésre, kikapcsolódásra is.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban tenné, ha ma kerülné a társasági életet. Túlságosan nyers és szókimondó, és ezért nagy esélye van rá, hogy megbántson valakit. Ezzel pedig végül is önmagának is árthat, feleslegesen haragíthat magára másokat.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Több nagyszerű ajánlatot kaphat a következő napokban, melyek, ha munkahelyváltozással nem is feltétlenül járnak, de segítenek megerősíteni önt a pozíciójában. Sőt, ha van önben kurázsi, még feljebb is léphet a ranglétrán.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Válogassa meg jobban a bizalmasait! Ha fűnek-fának elmondja azt, ami a lelkét nyomja, hamarosan úgy járhat, hogy a háta mögötti összesúgásokat hallgathatja a munkahelyi folyosókon. Különösen a családi szennyest ne teregesse ki!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap a kezdeteké. Szeretné ugyan azonnal látni beérni munkája gyümölcsét: ám ez az idő még várat magára. Ne legyen türelmetlen, az idő önnek dolgozik. De csak, ha megvan hozzá a kellő kitartása is.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kisebb családi bonyodalmakkal lehet terhes ez a nap. Ne vegye a lelkére, inkább próbálja meg ön megkeresni a megoldást. Ön empatikus lélek, könnyebben átérzi a mások gondjait.





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás