Helló, Mérleg! Eljött az idő, hogy megvalósítsd magad!

A megfelelő emberek kerülnek az utadba, most kell megragadni az alkalmat, nem máskor!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.29.
horoszkóp

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kicsit feledkezzen meg a saját problémáiról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogja látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találja a maga helyzetét, ha másoknak segít.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Akkor válik igazán sikeressé, ha nemcsak önmagáért, de másokért is képes küzdeni, ugyanakkor hajlik a kompromisszumokra is, és néha beéri a részeredményekkel. A dupla vagy semmi elvével most biztosan veszítene.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem volt még elege a légvárak építgetéséből? Ha valami olyat szeretne csinálni, ami valóban stabil alapokon áll és maradandó lehet, akkor ne hallgasson senkire! Olyan tanácsot senki nem adhat, ami teljesen önre van szabva.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha egyedül képtelen megbirkózni bizonyos problémákkal, akkor ideje lenne, hogy segítséget kérjen a barátaitól. A kedvese tartózkodásának az is lehet az oka, hogy eddig kevésbé vette figyelembe az ő igényeit, az érzelmeiről nem is beszélve.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyén halad keresztül. Egy barátjától végre olyan tanácsot kap szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadnia. Sőt, váratlanul a főnöke is a segítségére lehet.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Van még egy kis haladéka a nagy megmérettetés előtt. A sors most újra mérlegre teszi önt, valószínűleg a munkahelyi változásoknak köszönhetően. Ha jól végezte a dolgát, nem kell aggódnia, szükség van önre.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Elérkezett az idő arra, hogy megvalósítsa végre azt, amiről eddig csak álmodozott. A sors most összehozhatja a megfelelő emberekkel. Még most éljen a lehetőséggel, mert rövidesen hátrálni kezd a Merkúr, ami hátráltatja majd a terveiben is.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold az Oroszlánban jár. A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartja magának. Ki is tudna titkot tartani, ha ön sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbálja meg pozitívan befolyásolni!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma minden humorérzékére szüksége lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. A humor, a vicc, segít eltávolítani a dolgokat.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valami tervet forgat a fejében, és ezt ma végre meg is tudja beszélni a kedvesével. Amit eddig halogatott, az most valósággá válhat. De csakis akkor, ha mindketten benne vannak! Nem lesz nehéz a meggyőzés.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Anyagilag jobb időszak vár önre, bár egyelőre ennek inkább az ellenkezőjét érzi. De ha a most adódó nehézségeket inkább ösztönzésként fogja fel, és keresi az újabb lehetőségeket, akkor ezek az események csak előreviszik.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Annyira lekötik minden figyelmét a munkahelyi feladatai, hogy egyszerűen képtelen a lazításra. Márpedig ez idegi túlterheltséghez, és az otthonában akár veszekedős jelenetekhez is vezethet. A forró fürdő, a gyengédség segít.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás