Érzelmek viharába keverednek ma a Vízöntők





Csúnya veszekedés elé nézel! Egy jó tanács, a múltat jobb békén hagyni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.13.
horoszkóp

2021. január 13.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Óhatatlanul belekeveredik egy vitába, amiről már a kezdetektől érzi, hogy jobb lett volna kimaradni belőle… Ne is csodálkozzon, ha sértődéssel zárul a veszekedés, nem békével. Sajnos a bolygók is jelzik, hogy elmérgesedik a konfliktus.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bak jegyében jár. Emiatt túlságosan szigorúan viszonyulhat másokhoz, és önmagával szemben is maximális követelményeket támaszt. Alaposan el is fárad estére, de legalább elégedetten zárja a napot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha egy kollégája közeledését, próbálkozásait elfogadja ma, az idővel mindkettejük számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyen ön a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Eddig oda tudott figyelni a táplálkozására, de mostanára olyan rohanóvá vált az élete, hogy folyton csak futtában eszik. Nem is csoda, ha elkezdődnek a gyomorgörcsök, hasfájások. A legrosszabb esetben pedig hirtelen hízásnak, vagy fogyásnak indulhat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hiába önti ki a szívét a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A jegy szülötte nem éri be kevesebbel, csak a tökéletessel, és ezt a vonását a Bakban járó Hold tovább erősíti. Ma is addig próbálkozik, amíg maximális eredményt nem ér el, és nem elégszik meg a közepessel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csinosnak, sugárzónak érzi ma magát, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcára. Valószínűleg sikerülhet is végre megdobogtatnia annak a szívét, akit már régóta kiszemelt magának.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehézkesen mennek ma a dolgok, mikor már végre belelendülne a munkába, valami folyton megzavarja. Ha lehetősége van rá, vonuljon félre dolgozni!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne tiltakozzon a plusz feladatok ellen, inkább adjon hálát a sorsának, hogy van hol dolgoznia. Ráadásul, ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Ha majd ön lesz a főnök, lesz alkalma más szemszögből értékelni a dolgokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma inkább ne kössön semmilyen üzletet: nagy esélye van ugyanis annak, hogy valaki megrövidítse. Egy kisebb, rutin bevásárlás során ezt talán észre sem veszi. De egy jelentősebb tranzakció után súlyos fejfájást okozhat önnek a vesztesége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Régi dolgok miatt kezd veszekedésbe a párjával. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrál, és a közös tervekre, akkor javíthat a helyzetén. Ellenkező esetben viszont van esélye rontani rajta.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vitákra számíthat a mai napon a kollégáival. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyul, mint mások.

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás