RETRO RÁDIÓ

Halak! Fordítson egy kis pénzt az életére!





A Halaknak is meg kellene tanulnia, hogy a spórolás néha nem éri meg. Nyugodtan költsön egy kis pénzt az életére és gördülékenyebb lesz minden.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.04.
horoszkóp

December 4.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Mozgalmas napja lesz, olyannyira, hogy szinte meg kell erőltetnie magát egy kis nyugalom kiszorítása érdekében. A helyzet miatt goromba is lesz, de talán erre semmi szükség. Kedvese kötekedő hangulatában van, de igazából maga sem tudja, mit szeretne. Ne vegye komolyan!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kizárólag a saját érdekeit védje ma. Ne akarjon senki miatt félreállni, lemondani a jobb beosztásról vagy a könnyebb munkáról. Álljon ki magáért, ezt senki más nem teszi meg ön helyett. Néha igenis önzőnek is kell lenni!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma egy-két olyan jópofa ötletet adnak az ismerősei, hogy azokat érdemes lesz átgondolni és ügyesen beépíteni a saját életébe. Munkahelyén szánjon időt a feladatai alapos elvégzésére. Ne bízza el magát, felesleges a lazaságot erőltetni, hiszen még van hova fejlődnie.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Erősen hat a mai napjára és a hangulatára az, amit tegnap este látott vagy olvasott. Próbáljon meg elvonatkoztatni, ne engedje, hogy a furcsa gondolatai elvigyék egy olyan irányba, ami senkinek sem jó. Nyugodjon meg, az élet rengeteg szép dolgot ad önnek is!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Meg kell tanulnia megbocsátani mások hibáit és megérteni, hogy az ítélkezés rossz tanácsadó. Csak azért ne tegyen „feketelistára” valakit, mert tapasztalatlannak tűnt egy témában. Legyen megértőbb és kevésbé lenéző a környezetével.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Elég sok vitája lesz ma, de a jó hír az, hogy be tudja bizonyítani az igazát. Úgy érzi, kezd lemerülni, kezd egyre kevesebb energiája és lendülete lenni. Hallgasson hát a szervezetére és kezdje el minden jóval, hasznossal táplálni. Radikális változásokra nincs szükség.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Jobban érzi ma magát távol a nyüzsgéstől, egy hintaszékben, kezében egy finom teával. Most lesz alkalma átgondolni mindent aprólékosan, azt is, amit eddig nem volt ideje és energiája. Ha teheti, toldja meg ez a pár napot még egy kis kikapcsolódással.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Tegnapi ellenségeit ma a szövetségeseivé teheti, ha ügyesen kommunikál. Igaz, ez nem lesz olyan könnyű, mint ahogyan hangzik, de legalább próbálja meg. Nincs mit veszítenie. Ami a szerelmet illeti, talán át kellene gondolnia, hogy érdemes-e ennyit futni valaki után.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Akadt egy komolyabb problémája, amelynek megoldása kitölti az egész napját, az elejétől a végéig. Megoldani csak egyedül ön tudja, így hiába kap több ajánlatot a segítségre, nemet kell mondania. Nyugodtan közölje, hogy köszöni, de most nem kér a támogatásból.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne hagyja magát lázas rohangálásba belerángatni, az utolsó utáni pillanatban megpróbálni mindent megoldani, hiszen semmi értelme. Csak tovább ronthat a helyzeten. Nyugodjon meg, vegyen egy nagy levegőt és minden elkezd magától szépen működni, jobb lenni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Lassan itt a pihenés, a kikapcsolódás ideje, ezért ha ma időben végzett a munkahelyi teendőivel, vásároljon valami igazán különlegeset és főzzön otthon belőle valami isteni finomat. A szép este, a jó hangulat visszahozza a családi egységet, harmóniát.

Halak

II. 20.–III. 20.

Sok mindent rá lehet fogni a balsorsra, a babonákra, de felesleges ezzel magyarázni, hogy nem sikerül pár feladatot megoldania. Nyugodtan fordítson egy kis pénzt az életére és meglátja: máris gördülékenyebb minden. A spórolás néha nem éri meg.

 

December 7.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Tanúsítson nagyobb türelmet és önfegyelmet, mert sajnos mostanában több konfliktusban is része lehet. Jegyezze meg: az emberek többsége hajlamos arra, hogy a saját érdekei miatt teljesen megváltoztassák a véleményüket.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Igyekezzen a személyes kapcsolataiban nem követelni és nem elvárni senkitől semmit. Nehéz lesz, de igyekezzen nem a szívére venni olyan mondatokat vagy gesztusokat, amelyekkel valójában nem akarták bántani. Kössön kompromisszumot és nézzen a jövőbe!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A kelleténél több hangulatingadozás várható a szeretteivel való kapcsolatában. Sok lesz ma az információ, ezért erőforrásait összepontosítsa egy helyre. A hosszú távú munkái most formálódnak, igyekezzen kibővíteni és jól elvégezni a már meglévő feladatait.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Feszültséget érez magában már napok óta, ugyanis többen nem tartják be a lefektetett játékszabályokat. A történtek ellenére se tervezzen megtorló lépéseket, nem lenne méltó önhöz. Terhelje le magát fizikailag és tartózkodjon a nagy „megmondásoktól”.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egy új érdeklődési kör felboríthatja az eddigi életét, a belső békéjét, mert rájön, hogy addig ismert lehetőségein túl mások is vannak és úgy tűnik, ezekért érdemes is tenni valamit. Legyen tisztában a valós lehetőségeivel, hogy helyt tudjon állni az életben.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Érzelmileg intenzív napja lesz, ezért belső figyelmét próbálja meg az igazán fontos feladatoknak szentelni. Tartsa szem előtt a saját érdekeit. Ha teheti, ne adjon okot a környezetének a vitákra. Égető kérdésekre találhat magában választ, amelyek segíthetnek a döntésekben.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma nem tanácsos, hogy ön legyen a konfliktusok kezdeményezője, ezért inkább ne merüljön el olyan kérdések tisztázásában, amelyek egyértelműen feszültséghez vezetnek. Egy hír felborzolhatja az érzelmeit, de egyúttal segíthet egy bonyolult helyzet megoldásában is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Jó dolog találni valamit, ami inspirálja a munkájában, ám a saját lendületét ne akarja ráerőltetni a környezetére. Fontos beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek segítenek kijelölni a célokat, de a versenyhelyzetet is kiélezik. Gyengeségeit rejtse el, nem tartoznak másokra.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Szenteljen különös figyelmet a családjának és a közeli munkatársainak. Vegye számításba a többiek hangulatát is, igazodjon némileg hozzájuk. Nehezebb napok jöhetnek a személyes kapcsolataiban, de ezek csak átmenetiek. Erősebbnek fog tűnni, ha nem felel mások provokációira.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Új tervek, lehetőségek kerülnek szóba, de ezekbe még ne érdemes beleélnie magát, hiszen minden tervezés alatt áll. A mai nap alkalmas lesz a levelezések rendbetételére, az iratok átnézésére és új információk utáni böngészésre. A lelkesedés hullámokban tör önre.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Érzelmi hangulata a csúcson van. Mozgalmas, izgalmas nap vár önre, tele találkozókkal, várva-várt telefonos megbeszélésekkel. Élvezi, hogy olyan munkája van, amelyet szeret és tele van kihívásokkal.

Halak

II. 20.–III. 20.

A szerencse és a balszerencse kéz a kézben jár. Minél nagyobb vágyai vannak valakinek, annál több lehetőség van a kudarcra, de felemelkedésre is. Arra vigyázzon, hogy ne ragadjon a négy fal között, hiszen az nem mozdít előre semmit. Legyen nyitott az emberek felé.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás