Egy hír felborzolhatja a Mérleg idegeit





Kap egy hírt, amelytől feszült hangulatba kerül, de ez egyúttal segíthet egy bonyolult helyzet megoldásában is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.07.
csillagjegy horoszkóp

December 7.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Tanúsítson nagyobb türelmet és önfegyelmet, mert sajnos mostanában több konfliktusban is része lehet. Jegyezze meg: az emberek többsége hajlamos arra, hogy a saját érdekei miatt teljesen megváltoztassák a véleményüket.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Igyekezzen a személyes kapcsolataiban nem követelni és nem elvárni senkitől semmit. Nehéz lesz, de igyekezzen nem a szívére venni olyan mondatokat vagy gesztusokat, amelyekkel valójában nem akarták bántani. Kössön kompromisszumot és nézzen a jövőbe!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A kelleténél több hangulatingadozás várható a szeretteivel való kapcsolatában. Sok lesz ma az információ, ezért erőforrásait összepontosítsa egy helyre. A hosszú távú munkái most formálódnak, igyekezzen kibővíteni és jól elvégezni a már meglévő feladatait.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Feszültséget érez magában már napok óta, ugyanis többen nem tartják be a lefektetett játékszabályokat. A történtek ellenére se tervezzen megtorló lépéseket, nem lenne méltó önhöz. Terhelje le magát fizikailag és tartózkodjon a nagy „megmondásoktól”.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egy új érdeklődési kör felboríthatja az eddigi életét, a belső békéjét, mert rájön, hogy addig ismert lehetőségein túl mások is vannak és úgy tűnik, ezekért érdemes is tenni valamit. Legyen tisztában a valós lehetőségeivel, hogy helyt tudjon állni az életben.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Érzelmileg intenzív napja lesz, ezért belső figyelmét próbálja meg az igazán fontos feladatoknak szentelni. Tartsa szem előtt a saját érdekeit. Ha teheti, ne adjon okot a környezetének a vitákra. Égető kérdésekre találhat magában választ, amelyek segíthetnek a döntésekben.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma nem tanácsos, hogy ön legyen a konfliktusok kezdeményezője, ezért inkább ne merüljön el olyan kérdések tisztázásában, amelyek egyértelműen feszültséghez vezetnek. Egy hír felborzolhatja az érzelmeit, de egyúttal segíthet egy bonyolult helyzet megoldásában is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Jó dolog találni valamit, ami inspirálja a munkájában, ám a saját lendületét ne akarja ráerőltetni a környezetére. Fontos beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek segítenek kijelölni a célokat, de a versenyhelyzetet is kiélezik. Gyengeségeit rejtse el, nem tartoznak másokra.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Szenteljen különös figyelmet a családjának és a közeli munkatársainak. Vegye számításba a többiek hangulatát is, igazodjon némileg hozzájuk. Nehezebb napok jöhetnek a személyes kapcsolataiban, de ezek csak átmenetiek. Erősebbnek fog tűnni, ha nem felel mások provokációira.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Új tervek, lehetőségek kerülnek szóba, de ezekbe még ne érdemes beleélnie magát, hiszen minden tervezés alatt áll. A mai nap alkalmas lesz a levelezések rendbetételére, az iratok átnézésére és új információk utáni böngészésre. A lelkesedés hullámokban tör önre.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Érzelmi hangulata a csúcson van. Mozgalmas, izgalmas nap vár önre, tele találkozókkal, várva-várt telefonos megbeszélésekkel. Élvezi, hogy olyan munkája van, amelyet szeret és tele van kihívásokkal.

Halak

II. 20.–III. 20.

A szerencse és a balszerencse kéz a kézben jár. Minél nagyobb vágyai vannak valakinek, annál több lehetőség van a kudarcra, de felemelkedésre is. Arra vigyázzon, hogy ne ragadjon a négy fal között, hiszen az nem mozdít előre semmit. Legyen nyitott az emberek felé.

 

December 8.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Figyelje meg a környezetében élőket, és ha lehet, tanuljon a hibáikból. A mai napját nem igazán lehet könnyűnek nevezni, de ha igyekszik, úgy tud hazaindulni, hogy úgy érzi: minden fontos dolgot elintézett. A házkörüli munkákba jobban be kellene vonni a gyerekeket.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Egy kis flört vagy csak egy képzeletbeli hódoló hangos emlegetése lendíthet a kapcsolatukon. Partnere talán észreveszi, hogy van kit veszítenie, ha nem szedi össze magát. Mert ez így jó, ahogy van, de ehhez az állóvízhez még túl fiatal.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az információk és ötletek megosztása mindig is fontos volt az ön számára, de ma úgy érzi, ez létfontosságú jelentőséggel bír. Adjon rá lehetőséget, hogy megtalálják önt az ön számára fontos emberek. Egy alapos lazító masszást megérdemel a nap végén.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Nem igazán a tervei szerint alakulnak a dolgok, de ezen ne bosszankodjon, hiszen ön mindent megtett a siker érdekében. Az ütős kártyák ma más kezében voltak. Arra vigyázzon, hogy ha ma akar rendet rakni az életében, az egy kisebb őrületet okoz önnek.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egy olyan ötlet vált a rögeszméjévé, amely nem hagyja nyugodni egészen addig, amíg nem tud bele életet lehelni, vagy nem győződik annak a teljes kudarcáról. Emiatt szinte lehetetlen ma kommunikálni önnel, pedig sok embernek lenne szüksége a tanácsaira.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ma különösen nagy jelentősége lesz az ön számára az időnek. Érezni fogja a saját bőrén, hogy az idő - kincs. Ügyesen bánjon hát a szabad perceivel, különösen reggel. Szerelmével ismét fellángolnak az érzelmek, szinte úgy érzi: ilyen jó még sosem volt együtt.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Minden szempontból feszült nap vár önre. Készüljön fel hát alaposan, tudatosan mozgósítsa magában a közönyt. Ha ezt nem teszi meg ugyanis, akkor meglehetősen kellemetlen percek, órák várják. Páncélt fel!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Tele optimizmussal minden meglepően könnyedén sikerül. Ez irigységet válthat ki egyesekből, ami kínos helyzeteket hozhat maga után. Kedvesét szeretné megmenteni pár kellemetlen élménytől, ezért a segítségére siet. Bízzon magában és elhárulnak az akadályok.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Mostanában mindenre és mindenkire megpróbálja ráerőszakolni a saját életlátását, bölcsességeit, aztán meglepődik, amikor valaki hangosan tiltakozni kezd. Visszább az agarakkal, hagyja abba az „észosztást” és hallgasson meg mást is.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Nagy változásokat szeretne a otthonában, de jobban jár, ha megvárja ötletei megvalósításával a családi kupaktanácsot, különben iszonyatosan dühösek lesznek önre. A közös ötletelés fontos része lehet egy jó kis összekovácsolós, hétvégi felújításnak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Komoly viták, szinte összecsapások várhatóak ma bizonyos erkölcsi kérdések megvitatása közben. Ha nem szeretne hosszabb mosolyszünetet a környezetével, talán jobb lesz finoman visszavonulót fújni, úgy, hogy közben az elveit sem adja fel.

Halak

II. 20.–III. 20.

Annyira előzékeny és együttműködő lesz ma mindenki önnel, hogy szinte már arra gondol, hogy itt valami hiba csúszott a napjába. De ez nem így van! Egyszerűen fogadja el a segítséget és kétkedés nélkül élvezze, hogy önnek is lehet néha ilyen könnyű napja.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás