A Vízöntőnek kell egy jókora adag önfegyelem

Itt az idő visszatérnie a Vízöntőnek a sportosabb életmódhoz. Tegye félre a kifogásokat és lépjen saját magáért!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.11.
horoszkóp

December 11.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Remek nap az új kezdetekhez, még abban az esetben is, ha ön nem teljesen biztos ebben. Vonjon be nyugodtan másokat is a kezdeményezéseibe. Párkapcsolatában figyeljen a saját igényeire is, mivel így lehet igazán boldog.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ha lehetősége van rá, maradjon otthon. Ha csak annyit tesz saját magáért, hogy elkezd egy jó könyvet, vagy rendet rak, már azzal sokat emel a hangulatán. Hangolódjon az ünnepekre, készítsen karácsonyi dekorációkat vagy süssön valamit.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Néha a saját érzéseit sem érti. Összezavarodik a sok gondolattól, reménykedéstől. Higgye el, ezzel a legtöbben így vannak, nem kell szégyellni, a sok idegeskedés hosszútávon árt. Vegyen egy nagy levegőt és folytassa nyugodtabban a napjait.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma valahogy könnyen meg tudja találni a belső egyensúlyt, így olajozottabban sikerül elvégeznie a feladatait is. Abból pedig nem lesz kevés. Amennyiben kollégái felé tapintatot, megértést mutat, gyorsabban tudnak megoldást találni a felmerülő problémákra.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Magas fokon tudja ma gyakorolni az önfegyelmet, ezt használja ki, ragadja meg a pillanatot. Álljon a nehézségek elé teljes nyugalommal és oldja meg őket. Mások sokkal hamarabb megtörnek a hasonló szituációkban. Legyen erős, kitartó!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Sem otthon, sem a munkahelyén nincs egy kis nyugalma sem, mindazonáltal elmondhatja, hogy ezek komolytalan problémák, amelyeket könnyűszerrel helyre lehet billenteni. Testvérével volt korábban konfliktusa, amelyet akkor a szőnyeg alá sepertek, de most előjött, ezért meg kell beszélni.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Most első helyre kerül az életében a gyermeknevelés, illetve a családi szabadidő megszervezése. Nagyon komolyan veszi szülői teendőit, ami kiváló, viszont gondoskodjon a saját testi és lelki épségéről is. Érzi, hogy fogytán az ereje, tegyen hát egy kis pihenőt!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A lelkesedés és az optimizmus az ön két legvonzóbb tulajdonsága, amelyekhez most vegye elő a realista szemléletmódját. Ha mostanában leveszi a rózsaszín szemüvegét, tisztábban láthatja az életét. Szerelme örülni fog a változásnak.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rosszul érzi magát egy családtagja vagy egy barátja közelében mostanában. Valahogy nem találja vele az összhangot, hiába próbálkozik, egyfolytában elbeszélnek egymás mellett, szavai nem támogatóak. Legyen türelemmel, továbbáll ez az időszak is, csak fel kell dolgozni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Néha erőtől duzzadónak, néha pedig rettenetesen gyengének érzi magát, ezért nem is tudja, hogy érzi magát. Ne idegeskedjen, lassan visszaáll minden a normál kerékvágásba, de addig is pihenjen sokat, helyezze magát előtérbe a tennivalók helyett.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Itt az idő visszatérni a sportosabb életmódhoz, hiszen ön is látja, hogy mostanában sokat változott a teste, és emiatt a hangulata is. Tegye félre a kifogásokat és lépjen saját magáért! Egy jókora adag önfegyelem, kitartás és máris minden jobban működik majd.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kissé el van keseredve, így egy baráti beszélgetés keretében most kiöntheti a legféltettebb titkait, érzéseit, amelyeket eddig elrejtett valahová nagyon mélyre. Ha kibeszéli magából a rossz dolgokat, már az is sokat javíthat a hangulatán.

 

December 14.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Több embernek is szüksége lesz a segítségére, a családja körében és a munkahelyén is. Néha nehéz mások gondjait cipelni, de talán itt nem is arról van szó. Álljon meg egy pillanatra, és hamarosan átlátja, ki is az, akinek valódi támogatást tud nyújtani a nehézségeiben.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ma a kommunikáció van az ön számára az első helyen. Szenteljen nagyobb figyelmet a szeretteinek, kérdezze meg őket, mit tehet azért, hogy jobban érezzék magukat a mindennapokban. Mostanában nagy eséllyel alakíthat ki értékes romantikus és munkahelyi kapcsolatokat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nehézkes napja lesz, de késő délutánra végre sikerül megbeszélni mindenkivel minden lehetséges félreértést, ami nagy megnyugvást ad mindenkinek. Van néhány kérés az ön listáján, amelyeket már rég teljesítenie kellett volna, de eddig halogatta. Lépjen hát!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Úgy érzi, hogy valaki igencsak ráakaszkodott önre, hiszen folyamatosan az ön társaságát keresi, a véleményét kéri, ám ön nem igazán szeretett volna vele barátságot kötni. Mostanában viszont megtalálták a közös hangot. Ez annak a jele is lehet, hogy nagyszerű közös idők jönnek.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egyre többet elmélkedik azon, hogy vajon nem költekezik-e túl sokat? Elég bevétele van-e ahhoz, hogy fenntartsa ezt az életszínvonalat? Mivel igencsak foglalkoztatják ezek a kérdések, valószínűleg le kell ülni és átszámolni a család bevételeit és kiadásait.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Merész lépésekkel ért el óriási eredményeket, amelyek hatására kétkedő családtagjait is sikerült maga mellé állítania. Persze, ez nem marad így mindig, de átmenetileg csend honol. Felesleges a jövőn aggódnia, hagyja, had menjen minden a maga útján.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Zajosnak, már-már túlzottan eseménydúsnak ítéli mostanában az életét, ezért segítsen önmagán, próbálja meg ön levenni a hangerőt. Ha csak egy órácskára is, de próbáljon meg elvonulni egyedül, az is sokat segít a pihenésben, feltöltődésben.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Van önnek egy titokzatos oldala is, amely ma segít abban, hogy elzárkózzon a túlzottan kíváncsi szemek elől. Joga van önnek is a privát szférájához, ne engedjen mindenkit közel. Ha egyedül jobban érzi magát a gondolataival, nem muszáj nagy beszélgetésekbe bonyolódnia.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Lázadni akar a munkahelyi körülményei miatt, legszívesebben berontana a vezetőkhöz és kiabálva öntené ki a szívét. Meglátásai valószínűleg jogosak, de ezért inkább érlelje őket, gondolja át, mit közölne belőlük és csak utána tegye meg, diplomatikusan.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ma mindennél fontosabbak az apró részletek és szerencsére ehhez megvan a megfelelő hangulata is. Fontos, hogy jó benyomást gyakoroljon a főnökére, hogy meglepje a barátait, és az is, hogy megszeretgesse a kedvesét. A figyelmesség az ünnepek előtt is jól esik.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Energiaszintje a padlón, ám ez nem ok az elkeseredésre, hiszen csak átmeneti állapot, amit figyelembe kell venni. A szervezete jelzi, hogy elég volt az ész nélküli túlórázásokból, az „én mindent megoldok” felkiáltásokból. Ha nem használja el magát, akkor is szeretni fogják.

Halak

II. 20.–III. 20.

Ma biztosan nem fog unatkozni a munkahelyén, hiszen rengeteg új ötlettel lepi meg a környezetét, amelyeknek szinte azonnal bele is kezd a megvalósításába. Egészsége teljesen rendben van, tegyen is meg mindent, hogy megőrizze. Sok sport, megfelelő vitaminok!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás