Vízöntő! Ekkora szabadság valóban jár önnek?





Talán túl nagy szabadságot ad magának. Lehet, hogy ezzel valakit nagyon megbánt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.10.
csillagjegy horoszkóp

November 10.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma nem kell túl sokat dolgoznia, így szinte kikapcsolódásként éli meg a munkaidejét. Lesz ideje elintézni személyes ügyeit. Kedvesére mostanában kissé kevesebb idő jut, mint azt szeretné, ezért erőltesse meg magát és csináljanak közös programot.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kockáztasson! Ön tudja csak pontosan, hogy ez mire is vonatkozik mostanában, de a csillagok arra biztatják, hogy nyugodtan ugorjon bele. Ha meg sem próbálja, dühös lesz magára. Ha nem sikerül, legfeljebb tanult valami újat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ragyogó ötletekkel fog találkozni a napokban, amelyek inspirációt és erőt adnak önnek, hogy valami jó vállalkozásba kezdjen. Szellemileg a magaslatokban jár, környezete pedig támogatni fogja, amiben csak teheti.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Hosszú a feladatlistája mára. Szinte táblázatba kellett volna foglalnia, hogy ki, mikor és mit is vár öntől. Ne nyugtalankodjon emiatt, minden sikerülni fog, csak szép sorjában intézze a dolgait. A sietség felboríthat mindent.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ma sem nélkülözheti munkájában mások segítségét, de szerencsére olyan emberekkel van körülvéve mostanában, akik szívesen teszik ezt. Rengeteg figyelmet kap a kollégáitól. Kedvesével kiváló a kapcsolata, hiszen mind a ketten igyekeznek figyelni a másikra.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Beszélgetései során különösen figyeljen a mondataira, nehogy a családtagjai vagy a kollégái félreértsék a mondanivalóját, és emiatt rossz viszonyba kerüljenek. Ha szeretne megszabadulni valamelyik káros szenvedélyétől, azt most tegye.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Nyomasztja a lelkét valami, amitől szabadulna, de szerencséjére van is olyan ember a közelében, akivel megoszthatja búját-bánatát. Ne kételkedjen benne, önnek is sokkal könnyebb lesz ezután. Egy kis jó tanács pedig ráadás lehet.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Gondolkodjon, mielőtt óriási sebességgel belevágna egy teljesen új életformába. Előbb alaposan mérlegeljen, számoljon, ellenőrizzen mindent. Most ugyanis szépnek tűnik minden, de a való világ ennél nehezebb. Készüljön fel, hogy hibázhat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

El kellene gondolkodnia azon, hogy valóban figyelembe veszik-e a munkáltatói az ön érdekeit vagy csak beszélnek róla? Mostanában ugyanis az az érzése, hogy csak a szavak szintjén támogatják az erőfeszítéseit, valójában nem.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Néha bosszantó az ön számára, ha az ismerősei konzervatívnak „bélyegzik”, pedig előfordulhat, hogy ez így is van, és ez nem is gond. Ám lehet, hogy ezzel csak azt akarják mondani, hogy sosem mer kipróbálni valami újat. Lepje meg őket és saját magát!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

El kellene gondolkodnia azon, hogy mekkora szabadságot szeretne és ehhez képest mennyi „jár” az életében. Lehet, hogy ezekkel a vágyakkal valakit nagyon megbánt, aki nem érdemli ezt a bánásmódot. Vajon fordítva is jól esne önnek ez a történet?

Halak

II. 20.–III. 20.

Vajon tényleg úgy kell-e leélnie az életét, hogy valamiről csak álmodozik? Mi lenne, ha az most teljesülhetne, csak ezért önnek is tennie kellene? A csillagok ugyanis erőt adhatnak egy nagy szerelemhez, vagy akár egy óriási költözéshez egy másik országba.

 

November 11.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Dolgoznia kell önmagán, az érzelmi állapotán. Szabaduljon meg a régi terheitől, nézzen szembe a problémáival és ha ezt megtette saját magáért, beköszönthet a várva-várt boldogság. Rég vágyott rá, lépje át az akadályt!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Megkapta a jó hírt, amelyet nagyon várt egy ideje. Igaz, az örömbe némi üröm is került, ugyanis nem azt kapta, amire számított. Persze, így sem panaszkodhat, hiszen új utak nyílnak meg ön előtt. Tartsa meg a lelkesedését!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bízzon az ösztöneiben, a megérzéseiben, ha azt mondják: engedjen el valamit. Ez a valami, vagy valaki, akihez ragaszkodik, nem érdemel többet, csupán ön tulajdonított neki túl nagy figyelmet. Nehéz lesz, de tegye meg saját magáért.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Érzékeny hangulatában van, ám ez most előnyére válik, ugyanis emiatt sikerül meghoznia pár olyan döntést, amelyeket már rég kellett volna. Nyugodtan folytassa a „menetelést”, minden egyes lépése csak jobbá, könnyebbé teszi az életét.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Itt az idő a kockáztatásra, amihez végre elég energiája is lenne. A csillagok arra intik, hogy ha ragaszkodik a régi módszerekhez, annak sok értelme nem lesz. Túl komolyan veszi az életet, olyannyira, hogy szinte elvész a részletek között.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy közeli ismerősének szüksége van a segítségére, ami nem lesz könnyű, ugyanis az illető magánéletébe is jócskán bele kell másznia. Önnek viszont szerencsét ígérnek a csillagok, amit használjon ki, éljen a felkínált lehetőségekkel.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ahhoz, hogy valamit megjavítsunk, nem elég az éppen kialakult hibát megjavítani, egészében kell megvizsgálni a dolgokat, jócskán visszanézve az időben. Ha alaposan a helyzetbe néz, megtalálhatja a probléma eredetét, amelynek orvoslása nem is lesz nehéz.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Vigyázz magadra! - ez a mondat általában az egészségünk megvédésére utal, illetve arra, hogy az ember szabaduljon meg a káros szenvedélyeitől. Az ön esetében viszont azt jelenti most, hogy szánjon időt a lelkére, élje ki művészi hajlamait.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

El kell merülnie az ön körül kialakult helyzetben, bár ez nincs kedvére. Ha ezt megteszi, könnyebben tud segíteni a problémákon. Ami a szerelmi életét illeti, ne merengjen többé a múlton, tanuljon a régi leckékből: menjen, aki menni akar.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Segítse szerelmét a nehéz élethelyzetekben is, de a támogatást ne keverje össze a szolgai buzgalommal. Kellő távolsággal, de értő figyelemmel és gondoskodással vegye körül őt. Ez mindkettőjük számára elhozza a megfelelő állapotot. Kedvese hálás lesz.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kétségeivel, félelmeivel saját magának okoz gondot, de szerencsére a megoldás nem kerül túl nagy erőfeszítésébe. Vigyázzon arra, hogy ne siesse el a dolgokat, mert az átgondolatlanság az esetek többségében inkább terheket hoz magával.

Halak

II. 20.–III. 20.

Tele van energiával, ezért könnyebben fogadja be környezete elképzeléseit, ötleteit, sokkal nyitottabban reagál a váratlan helyzetekre. Nem csoda, hogy jól érzi magát a bőrében. Élvezze ki a helyzetet, és ha van kedve, vidítsa fel a többieket is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás