Új utak nyílhatnak meg a Mérleg előtt

Felfigyel a Mérlegre egy lehetséges munkáltató, így új utak nyílhatnak meg előtte. Ma végre azt teszi, amire már régóta vágyott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.18.
horoszkóp

November 18.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ideje lenne a háttérbe szorítani saját, önző gondolatait és vágyait. Kezdjen el figyelmes lenni a többiekkel, törődjön velük és meglátja: minden szinte kivirul ön körül. Ettől ön is és a környezete is boldogabb lesz.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nem igazán állítható, hogy nyugodt a légkör otthon, de ön is tudja, hogy ezek átmeneti, megoldásra váró gondok. A csillagok segítik önt minden újrakezdésben, indulásban, de ennek feltétele, hogy elfelejti vakmerő, agresszív viselkedését.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ha valaki most azt kérdezné öntől, hogy milyen a személyes élete, akkor az lehetne a válasz, hogy kiváló! Kedvesével visszatértek a dolgok a megszokott kerékvágásba. Tele van energiával, bár ez néhány Ikrek esetében vegyül némi szorongással és álmatlansággal.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sokkal jobban érzi magát attól, hogy utat engedett az érzelmeinek és kimondta, ami a lelkét nyomta. Azt viszont önnek is meg kell értenie, hogy még a legfontosabb emberi kapcsolatok is folyamatosan változnak, alakulnak.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Végre elkezd jól kijönni az egyik kollégájával, akiről ezt eddig nem mondhatta el. Nagyszerű alkalom lesz így a közös munkára, új ötletekre. Legyen tisztában azzal, hogy csak úgy érhet el sikereket az életében, ha hajlandó az együttműködésre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Vigyázzon arra, hogy mit kér a sorstól, ugyanis a napokban a kívánságai folyamatosan teljesülnek. Szerettei körében engedje el magát, ne próbáljon mindig valami problémát keresni, ezt senki sem szereti. Álljon könnyedebben az élethez!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma végre azt teszi, amire már régóta vágyott. Semmi és senki nem akadályozza ebben, élvezze hát ki ezt a csodás időszakot! Önéletrajzára felfigyel egy lehetséges munkáltató, így elképzelhető, hogy új utak nyílnak meg ön előtt.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valami történik az életében, amiről ön is érzi, hogy ez sokkal több, mint aminek látszik. Ásson hát a dolgok mélyére, vizsgálja meg alaposan a helyzetet, ne elégedjen meg az általános válaszokkal.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Önnek mindig is fontos volt az igazságosság, éppen ezért most is jobbá fogja tenni valaki életét pár figyelmességgel. Ennek az embernek erre szüksége volt. Ön azonban jól gondolja át, hogy mibe vág bele, bár a több pénz kecsegtető, nem biztos, hogy jó az irány.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Felébred önben a vágy, hogy új célokat valósítson meg, buzgósága pedig elnyomja a kétkedés legkisebb érzését is. Vigyázzon, lendülete nehogy megsértse mások világlátását és kétségbe vonja képességeiket. Szeretteiről se feledkezzen meg.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma azt érzi, hogy egyedül szeretne lenni. Menekül a valóság elől, titkolózik és bezárkózik. Ehhez persze mindenkinek joga van, ugyanis néha eljön az idő, amikor újra meg kell ismernünk önmagunkat. Viselkedésével megbánt valakit.

Halak

II. 20.–III. 20.

A csillagok arra buzdítják, hogy személyes ambícióit fordítsa mások támogatására, segítésére. Érthető, hogy az eddig befektetett munkájából végre profitálni is szeretne, de az igazi siker az lesz, amikor látni fogja, hogy másoknak örömet szerez.

 

November 19.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ha jól figyel, hamarosan rájön, hogy mi miért is történt úgy, ahogy. Hallgasson meg mindenkit, aki beszélni szeretne az üggyel kapcsolatban, de a hallottakat el kell felezni, és valószínűleg valahogy középen lesz az igazság.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Egyfolytában külföldi utakról álmodozik, de ez a jelenlegi helyzetben elérhetetlen a legtöbb ember számára. Legyen türelemmel, eljön mindennek az ideje, de most koncentráljon a saját és mások egészségére.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Szinte elárasztja az energia, tele van jobbnál-jobb ötletekkel, ezért itt az ideje, hogy bemutassa ezeket olyan embereknek, akik ezt értékelni tudják, sőt fel is fedezhetik a tehetségét. Szerelmi életében most sok türelemre lesz szüksége.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Lassan, de biztosan rájön arra, hogy mit ronthatott el a párkapcsolatában, és ez segíteni fog önnek abban, hogy a leállt párbeszédet újraindítsa. Tegyen fel nyíltan minden kérdést, amire választ szeretne kapni. Bár kellemetlen lesz, de tanulhat belőle.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Meg fogja találni az erőt magában, hogy legyőzze azokat az akadályokat, amelyeket saját magának hozott létre a kedvesével való kapcsolatában. Lépjen ki a komfortzónájából, keressen új közös szórakozást, és elindulhat egy szebb jövő kezdete.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Igaz, hogy ön a szerelmi életében is szereti a kiszámítható, sőt, szinte szervezett lépéseket, ám azt el kell fogadnia, hogy ennek nem mindenki híve. Próbáljon kicsit kibújni a bőréből és legyenek váratlan, kalandos ötletei.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A múlt számos terhét és akadályát hátra tudja hagyni, ami óriási szabadságérzetet ad önnek. Többé ne nézzen hátra. Ha így tesz, ezt megérzi a párja is, és ez nagy lendületet ad a kapcsolatuknak. Meg fogja találni az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ismeretlen irányba húzza a szíve és az esze, de a csillagok nem jeleznek veszélyt. Legyen bátor és nézzen szét a felkínált lehetőségek között. Elszántsága és pozitív életlátása vonzóvá teszi partnere szemében, aki szinte csüng a szavain.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

El kellene tudni dönteni, hogy mit szeretne, de ne gondolkodjon sokat. Improvizáljon! Nagyon rossz irányba nem tud haladni. Függetlenül attól, hogy a napokban dolgozni vagy pihenni fog, mindent élvezettel tesz majd.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A napokban egy újfajta tapasztalásban lesz része, ám ennek örömmel lesz részese. Miután végzett a munkával, látni fogja, hogy volt értelme az erőfeszítéseinek. Az élete úgy érzi, egyre jobb, csak kitartónak kell lennie.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egyre érdekesebbé és harmonikusabbá válik kedvesével a szerelmi élete, koncentráljon hát arra! A munka és a társasági élet várhat, ez most sokkal fontosabb. Edzéseit folytassa kitartóan, testének karbantartása rendkívül fontos.

Halak

II. 20.–III. 20.

Sokat gondolkodik azon, hogyan javíthatna az életén, de a mai történések optimizmust keltenek önben. A sok apró lépés, amit eddig tett magáért és a családjáért, meghozza a gyümölcsét. Ételei mennyiségére és minőségére figyeljen oda!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás