Szerelmet és pezsgést akar a Skorpió





Óriásit változtatna az életén a Skorpió. Pezsgésre, szerelemre, figyelemre vágyik. Hagyja hát a megszokott helyeket, helyzeteket!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.09.
horoszkóp

November 9.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Vad flörtölésbe keveredett valakivel, azonban elkezd ráébredni, hogy ez az ember igazán nem is érdekli. Sőt, ha jobban hajlandó megfigyelni a dolgok menetét, az illető személy sem egészen ezt akarja. Jobb lehetne tehát kihátrálni a furcsa helyzetből.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Felgyorsult napja van. Szeretne mindent gyorsan elintézni, megoldani, letudni. Ez menni is fog, csak sajnos a többiek nem nagyon képesek önnel tartani a tempót. Figyeljen másokra is, jót fog tenni a személyes kapcsolatainak.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma különösen figyelmes a környezetével és ezért hálásak is az emberek. A napokban találkozni fog valakivel, aki régebben nagyon nagy szerepet játszott az életében. Jól gondolja meg, hogy mit mond és hogyan viselkedik vele.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Egy egész szép kis konfliktus bontakozik ki ma ön előtt, amelynek a megoldásába beszáll, megpróbál segíteni, de éppen emiatt ön is belekeveredik. Semmi gond! A vastag bőr néha jól jön az ember arcán, különösen akkor, ha nem akart bántani senkit.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Szeretne megállapodni valakivel egy bizonyos ügyben, de ez nem olyan egyszerű. Éppen ezért nyugodtan mutassa meg, hogy az ön szándékai komolyak, rengeteg erőfeszítést tett a végkifejlet érdekében. Csak nyugodtan!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Tegye fel magának őszintén a kérdést, hogy ha mindig ugyanazt csinálja bizonyos helyzetekben, akkor miért vár mégis mindig más eredményt? Unatkozik mostanában, viszont nem hajlandó semmit tenni a változásért. Több erőfeszítés kellene.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Minden helyzetet szeretne irányítani, ezért pontosan kidolgozott forgatókönyv van a fejében. Ez jó is lehet néha, de mivel emberek vagyunk, rengeteg váratlan helyzetbe keveredünk. Egyszóval: vigyen több fantáziát az életébe és ne tartson az új helyzetektől.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Szeretne egy óriásit változtatni az életén. Pezsgést, szerelmet, figyelmet akar és ezért most hajlandó tenni is. Hagyja hát a megszokott helyeket, fedezzen fel új klubokat, rendezvényeket és sikerülhet megismerni valakit, aki hasonló élményekre vágyik.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Optimistán várja a küszöbön lévő változásokat, újdonságokat az életében. Ebben a szerettei is segíteni fogják önt, akiknek mutassa ki nyugodtan a háláját, hiszen rengeteg munkájuk lesz nekik is benne. Néha elbizonytalanodik, de ne adja fel!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Sok minden történik az életében, de ne hagyja magát eltéríteni a kijelölt útról. Több vasat is tarthat a tűzben, ezzel nem okoz senkinek kárt, a lényeg, hogy tartsa az irányt. Bízzon jobban a kedvesében, régi, rossz tapasztalatait felejtse el!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Néha igazságtalannak tűnik az élet, azt hiszi, nem számíthat senkire. Ezt azonban nem érdemes így gondolni, mert igenis vannak olyanok, akiknek a tekintete nem hazudik. Partnerével nem értenek egyet a pénzügyi kérdésekben, ezért rágják át magukat a fontos dolgokon.

Halak

II. 20.–III. 20.

Elfáradt az utóbbi időben, mert úgy érzi: túl sok terhet vett magára. Nyugodjon meg, ennek az időszaknak lassan a végére ér. Bújjon el kicsit a világ elől, a munka elől, és meglátja: ön nélkül is működik minden. Pihenjen végre.

 

November 10.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma nem kell túl sokat dolgoznia, így szinte kikapcsolódásként éli meg a munkaidejét. Lesz ideje elintézni személyes ügyeit. Kedvesére mostanában kissé kevesebb idő jut, mint azt szeretné, ezért erőltesse meg magát és csináljanak közös programot.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kockáztasson! Ön tudja csak pontosan, hogy ez mire is vonatkozik mostanában, de a csillagok arra biztatják, hogy nyugodtan ugorjon bele. Ha meg sem próbálja, dühös lesz magára. Ha nem sikerül, legfeljebb tanult valami újat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ragyogó ötletekkel fog találkozni a napokban, amelyek inspirációt és erőt adnak önnek, hogy valami jó vállalkozásba kezdjen. Szellemileg a magaslatokban jár, környezete pedig támogatni fogja, amiben csak teheti.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Hosszú a feladatlistája mára. Szinte táblázatba kellett volna foglalnia, hogy ki, mikor és mit is vár öntől. Ne nyugtalankodjon emiatt, minden sikerülni fog, csak szép sorjában intézze a dolgait. A sietség felboríthat mindent.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ma sem nélkülözheti munkájában mások segítségét, de szerencsére olyan emberekkel van körülvéve mostanában, akik szívesen teszik ezt. Rengeteg figyelmet kap a kollégáitól. Kedvesével kiváló a kapcsolata, hiszen mind a ketten igyekeznek figyelni a másikra.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Beszélgetései során különösen figyeljen a mondataira, nehogy a családtagjai vagy a kollégái félreértsék a mondanivalóját, és emiatt rossz viszonyba kerüljenek. Ha szeretne megszabadulni valamelyik káros szenvedélyétől, azt most tegye.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Nyomasztja a lelkét valami, amitől szabadulna, de szerencséjére van is olyan ember a közelében, akivel megoszthatja búját-bánatát. Ne kételkedjen benne, önnek is sokkal könnyebb lesz ezután. Egy kis jó tanács pedig ráadás lehet.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Gondolkodjon, mielőtt óriási sebességgel belevágna egy teljesen új életformába. Előbb alaposan mérlegeljen, számoljon, ellenőrizzen mindent. Most ugyanis szépnek tűnik minden, de a való világ ennél nehezebb. Készüljön fel, hogy hibázhat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

El kellene gondolkodnia azon, hogy valóban figyelembe veszik-e a munkáltatói az ön érdekeit vagy csak beszélnek róla? Mostanában ugyanis az az érzése, hogy csak a szavak szintjén támogatják az erőfeszítéseit, valójában nem.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Néha bosszantó az ön számára, ha az ismerősei konzervatívnak „bélyegzik”, pedig előfordulhat, hogy ez így is van, és ez nem is gond. Ám lehet, hogy ezzel csak azt akarják mondani, hogy sosem mer kipróbálni valami újat. Lepje meg őket és saját magát!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

El kellene gondolkodnia azon, hogy mekkora szabadságot szeretne és ehhez képest mennyi „jár” az életében. Lehet, hogy ezekkel a vágyakkal valakit nagyon megbánt, aki nem érdemli ezt a bánásmódot. Vajon fordítva is jól esne önnek ez a történet?

Halak

II. 20.–III. 20.

Vajon tényleg úgy kell-e leélnie az életét, hogy valamiről csak álmodozik? Mi lenne, ha az most teljesülhetne, csak ezért önnek is tennie kellene? A csillagok ugyanis erőt adhatnak egy nagy szerelemhez, vagy akár egy óriási költözéshez egy másik országba.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás