Próbára teszi a Halakat az élet

Ahhoz, hogy újból értékelni tudja azt, ami körülveszi, az élet most kissé próbára teszi. Itt az ideje az önfejlesztésnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.16.
horoszkóp

November 16.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Megfontoltan, alaposan végezze a munkáját, mert nagy a tévedés lehetősége. Dolgozzon ki alapos stratégiát a nehezebb helyzetekre és rendben alakulnak a dolgai. Ösztönei valószínűleg azt súgják, hogy erőfeszítéseit helyezze át máshová, de tartson ki!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Úgy érzi, hogy az élete bizonyos területein túlzottan be van korlátozva, ám gondoljon arra, hogy kellő fantáziával gond nélkül alkalmazkodni tud a helyzethez, sőt, a saját hasznára tudja azt fordítani. Csak engedje, hogy történjenek a dolgok.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Olyan információt kap, amivel igazából semmit sem tud és nem is akar kezdeni, de bosszantja annak a tartalma. Erősítse meg magát és ne hagyja senkinek sem, hogy eltérítse a valóban fontos feladatokról a figyelmét.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Feszültség van ön és a partnere között, ami ahhoz vezet, hogy a felszínre kerülnek rég elfeledett érzelmek és reakciók. Ezek azonban valójában pozitív változásokat hozhatnak az életükbe, olyasmit, ami lehet, hogy eddig hiányzott.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Különösen nagy gondot kellene most már valóban fordítania a fizikai erőnlétére. Ennek érdekében szervezze át, gondolja át a napi rutinját és meglátja, hogy a sport és a megfelelő táplálkozás gyorsan meghozzák a várt eredményt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mélységesen elkeseríti egy probléma vagy egy kérdés, ami a kedvesével kapcsolatban merült fel. Ahhoz, hogy megtalálják a nyomasztó helyzet megoldását, össze kell fogniuk. Ossza meg partnerével a félelmeit, könnyebben rájönnek a megoldásra.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ne hagyja, hogy eluralkodnak ön felett az érzelmei, hiszen ettől senkinek, így önnek sem lesz sokkal jobb. Ha teheti, terelje el a gondolatait, foglalkozzon a hobbijával, vagy csak egyszerűen ordítson egy jót a párnájába!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Bonyolult tervek elkészítésére is alkalmas a mai fizikai és szellemi állapota, ráadásul szervezőkészsége is a csúcson van. Kollégáit lenyűgözi a lendületével. Délután ezért vegyen vissza némiképpen és engedje ki a gőzt.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Új pártfogók, segítők jelennek meg a Nyilas életében, akik teljes mellszélességgel támogatják tervei megvalósításában. Ezek az emberek bíznak önben, értékelik a korábbi munkamorálját, tegyen hát róla, hogy ők se csalódjanak.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Remek nap abból a szempontból, hogy sikerül több olyan információhoz jutnia, amelyekre ezidáig várt. Egy fontos döntésben pedig nem hezitál tovább, határozottan választ a lehetőségek közül. Készüljön fel irigyei kisebb próbálkozásaira.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Stresszes nap, semmitmondó megbeszélésekkel, fontoskodásokkal. Elfárad a beszélgetések során, amelyekből legszívesebben kimaradt volna. Este viszont lehetősége lesz arra, hogy megértő közegben kiöntse a lelkét és ez elég is lesz önnek a boldogsághoz.

Halak

II. 20.–III. 20.

Az élet próbára teszi annak érdekében, hogy újból értékelni tudja ami körülveszi. Kezeljen azonban mindent filozófiai magasságokból, ugyanis itt az ideje az önfejlesztésnek. Legyen alázatos és ne feledje: hallgatni arany.

 

November 17.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Körültekintően kell eljárnia, ha kérés nélkül szeretne segíteni valakinek, nehogy megsértse az illetőt, mert véletlenül átlép egy bizonyos határt. Az is fontos, hogy ne vegye magára más terheit. Próbáljon meg nem bajba keveredni.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Fellázad szinte az egész világ ellen, mert úgy érzi, elege van minden egyes részéből. Felháborodását azonban jó lenne kordában tartania, hiszen katasztrófát hozhat maga után. Van mit veszítenie, ezt tartsa szem előtt.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érdemes lenne leülnie és alaposan átgondolnia, hogy milyen az élete mostanában. Lehet, hogy változtatnia kellene valamin. Egy kis önvizsgálat sosem árt. Szerelmi életét ne most tisztázza, úgysem kap normális választ a kérdéseire.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ha lehetséges, próbálja meg korlátozni azok körét, akikkel kommunikálni fog. Még a szeretett embert is kerülje inkább, mert mai, csípős stílusával vérig sértheti, aztán hetekig magyarázkodhat neki a történtekért.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Nyugodt elmélkedéssel kezdődik a nap, aztán hirtelen a nyakába szakad egy rakás tennivaló, megoldandó feladat. Kap egy új feladatot, amivel kapcsolatban még prezentációt is kell tartania, ideje hát, hogy elkezdjen készülődni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Személyes ügyei járnak egész nap a fejében, úgy érzi, minden más várhat. Környezete megértő lesz a gondjaival kapcsolatban, sok támogatást kap majd tőlük. Este szerelmével tervezgetni fogják a jövőt. Legyen vele könnyed és romantikus.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Olyan emberek társaságát keresse, akik képesek felvidítani, ön ugyanis szinte képtelennek érzi magát arra, hogy jobb hangulatba kerüljön. Kedvese délután szeretné majd meglepni valamivel, próbáljon hát örülni, akkor is, ha most nehéz picit.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Az optimizmus járja át az egész napját, ami pedig az energiaszintjét illeti, olyan, mint egy csúcsra járatott kávéfőző. Ne fárasszon másokat a vicces történeteivel. A szerelemben szerencsés lesz, szinte irigykednek majd önre a barátai.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Őrizze az energiáit. Húzza meg magát, figyeljen, mert most ez a legjobb, amit megtehet. Persze megpróbálhat belevágni a dolgok közepébe, de semmi értelme nem lesz. Kedvese viselkedése miatt ne aggódjon, csak átmeneti jelenség.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ha valaki ma idegesítőnek nevezné, akkor csak az igazat mondaná. Kedvese szenved is ettől, de megpróbálja elfogadni a hangulatingadozásait. Próbálja meg kordában tartani az indulatait és akkor nagyobb veszteségek nélkül ér véget a nap.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Tegye boldoggá, vidámmá a szerelmét! Semmi sem tenne most jobbat önökkel, mint egy jó, közös nevetés. Az mindent megold vagy legalábbis előrelendít. Azt se feledje továbbá, hogy egy jó nevetés meghosszabbítja az életet.

Halak

II. 20.–III. 20.

Valaki a környezetében szeretne önnel együttműködni, ám ön annyira elutasító és goromba, hogy vérig sérti őt. Próbálja meg nem lerombolni szegény önbizalmát. Ha gyomorproblémái már csak gyógyszerekkel tarthatóak karban, forduljon sürgősen orvoshoz.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás