Megjelenhet az egyedülálló Skorpió „másik fele”





Ha eddig nem találta meg még a Skorpió a „másik felét”, akkor ez a helyzet órák alatt meg fog változni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.02.
csillagjegy horoszkóp

November 2.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Annyi energia van önben, hogy abból igazán adhat másoknak is, például úgy, ha segít egy-két feladat megoldásában. A napokban szokatlan oldaláról fog bemutatkozni, miközben nem hajlandó azon aggódni, hogy mit gondolnak mások. Kedvesét elbűvöli.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Találkozik pár problémával, amelyeket gyorsan meg kellene oldania, de éppen ezért egy őskövületnek érzi magát. Kérjen segítséget néhány fiatalabb kollégájától, ön is el fog csodálkozni, hogy mire képes a mai technika. Ismerje el segítői tehetségét.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nehezen megy a kommunikáció, ami nem igazán jellemző önre és valahogy kiesett a kezéből az irányítás. Mindez nem tragédia, sőt, el kell fogadnia, hogy nem mindig ön a kapitány. Sodródjon az eseményekkel és tegye a dolgát a megszokott mederben.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma sikerül valakinek akkora erőt adnia csupán egy támogató beszélgetéssel, hogy még ön is büszke lesz saját magára. Bár estére lenne programja, de inkább lemondja, ugyanis szüksége van a szerettei közelségére és az otthon melegére.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Gyermekei szinte fellázadnak ön ellen, elegük van ugyanis a folyamatos irányítgatásából. Némi függetlenségre vágynak. Hagyja őket érvényesülni, meglátja, milyen önállóak és talpraesettek lettek időközben a csemetéi.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mostanában ne vállaljon újabb kötelezettségeket, mert túlterhelheti magát. Szerencsére a közeljövőben felszabadul egy kis idő, amelyet önmagára fordíthat. Kedvesének most az ön száz százalékos támogatására lesz szüksége, ezzel bizonyíthatja szerelmét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Olyan információk birtokába juthat a napokban, amelyek hatással lehetnek az ön és kedvese kapcsolatára. Több olyan tényre is fény derülhet szerelme múltjával kapcsolatban, amelyek elbizonytalanítják. Próbáljon meg józanul gondolkodni.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Az egyedülállóknak mostanában úgy tűnhetett, hogy nem jelentkezik senki a másik felük szerepére, ez a helyzet azonban órák alatt meg fog változni. Talán ön volt az akadály, úgy, hogy észre sem vette. Most viszont elképesztő eredményeket ér el szerelmi fronton.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Véletlenül lesz fültanúja egy érdekes beszélgetésnek, amelyet nyugodtan hallgasson végig, sőt, ha úgy alakul, nevessen egy jót! Néha barátságok alakulnak ki így. Kedvesével makacs, túlzottan ragaszkodik az elképzeléseihez. Engedhet picit.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szellemi és testi síkon is nagyon egymásra lesznek hangolódva a kedvesével. Ha még nincs párja, akkor készüljön arra, hogy találkozni fog valakivel, aki megdöbbenti furcsa nézeteivel, de talán éppen ezek miatt zárja majd a későbbiekben a szívébe.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Szinte mondhatni, hogy a fellegekben jár, képtelen figyelni a hétköznapi feladataira. Ne bántsa magát ezért, hiszen csak új tapasztalatokra tesz szert. Ha furcsa helyzetekbe kerül, ne védje magát, inkább legyen kedves és pozitív.

Halak

II. 20.–III. 20.

Rengeteg megoldandó probléma vár önre, amelyeket már nem lehet elodázni. Kollégái több tervet is várnak öntől, méghozzá hibátlan formában, szóval, szedje össze magát és mutassa meg, hogy ön megbízható és tehetséges ember.

 

November 3.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

A nap az elveinek védelmében telik el. Talán elege van mostanában másokból, azért is képtelen jelenleg engedni a nézeteiből. Délutánra több, kisebb kellemetlenség is összejöhet a munkahelyén, ezért lehet, hogy érdemes lenne magába néznie.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Az óvatosságé a főszerep a héten, illetve az, hogy képes legyen egy fontos feladatra összepontosítani. Bár kecsegtető lenne kipróbálni néhány, az eddigiektől eltérő módszert, most mégis tanácsosabb a megszokott üzemben „működni”.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kedvező nap azok számára, aki valamilyen kreatív jellegű munkát végeznek. Lehet az tanítás, írás vagy éppen valamilyen művészeti ágazat. Jöhet egy lehetőség, amelynek hatására akár az egész tevékenységi körét megváltoztathatja. Kérjen tanácsot!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kreatív feladatokkal foglalkozik egész nap, melynek megkoronázásaként végre beérnek az eddigi erőfeszítései. Éppen ennek következményeként most megjutalmazza magát egy nagyobb bevásárlással, amelyet eddig nem mert bevállalni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ha kissé idegesebbnek érzi magát, mint egyébként szokta, nyugodtan temetkezzen a munkába, ott legalább levezetheti a feszültségét. Könnyedén és sikeresen oldja meg a napi feladatait és ez sikerélménnyel tölti el. Környezete ma elbűvölőnek találja.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Félreértésekkel teletűzdelt nap lesz a mai, „köszönhetően” a felelőtlenül elvállalt sok munkának és a rossz helyzetértékelésnek. Ez a hangulat sajnos átragad az otthoni környezetére is, éppen ezért tudatosan figyeljen oda a viselkedésére.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A csillagok azt üzenik: legyen óvatos a nap első felében, ne hozzon fontos döntéseket, inkább halassza őket későbbre. Kerülje az ismeretlen embereket. A nap második fele viszont kedvez a személyes kapcsolatoknak, a kikapcsolódásnak.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Változásokat ígér ez az időszak a Skorpiónak, de legyen óvatos, ne beszéljen senkinek sem a terveiről, mert sajnos lehetnek rosszakarói, akik akadályokat gördíthetnek a megvalósítás elé. Most igyekezzen a döntéseit egyedül meghozni.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rájön, hogy több valótlan ígéret megvalósulását várja, ez pedig elkeseríti, ráadásul az egészségügyi állapota sem a legjobb mostanában. Vegye könnyebben az életet, erősítse meg magát. A kritikus hangokat ne vegye komolyan.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Nagy erőfeszítéseket igényel öntől a mai nap, ám ennek ellenére mégsem hoz nagy eredményeket. A dolgok furcsa, rossz menetét úgy tudja megváltoztatni, ha nem a szokásos módon próbálja megoldani őket. Este tegyen egy nagy sétát, vagy igyon egy sört valahol.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Jó alkalom a mai otthona szépítgetésére vagy a hiányzó felszerelések beszerzésére és beszerelésére. Kitartásának és személyes varázsának köszönhetően nagy eredményeket érhet el több területen is. Szerettei örülni fognak az ön igyekezetének.

Halak

II. 20.–III. 20.

Pénzügyi veszteségek érhetik, ezért legyen óvatos. Kerülje a kockázatos tranzakciókat és ne tervezzen vásárlásokat a mai napra. Sajnos több valótlan ígéretet tettek önnek korábban, amelyeket nem teljesítenek. A felmerülő problémákra gyorsan megtalálja a választ.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás