Legyen óvatos a Bika ezen a héten!





A Bika számára a héten az óvatosságé a fő mottó. Jó lenne kipróbálni új módszert, most mégis tanácsosabb a megszokott üzemben „működni”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.03.
horoszkóp

November 3.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

A nap az elveinek védelmében telik el. Talán elege van mostanában másokból, azért is képtelen jelenleg engedni a nézeteiből. Délutánra több, kisebb kellemetlenség is összejöhet a munkahelyén, ezért lehet, hogy érdemes lenne magába néznie.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Az óvatosságé a főszerep a héten, illetve az, hogy képes legyen egy fontos feladatra összepontosítani. Bár kecsegtető lenne kipróbálni néhány, az eddigiektől eltérő módszert, most mégis tanácsosabb a megszokott üzemben „működni”.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kedvező nap azok számára, aki valamilyen kreatív jellegű munkát végeznek. Lehet az tanítás, írás vagy éppen valamilyen művészeti ágazat. Jöhet egy lehetőség, amelynek hatására akár az egész tevékenységi körét megváltoztathatja. Kérjen tanácsot!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kreatív feladatokkal foglalkozik egész nap, melynek megkoronázásaként végre beérnek az eddigi erőfeszítései. Éppen ennek következményeként most megjutalmazza magát egy nagyobb bevásárlással, amelyet eddig nem mert bevállalni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ha kissé idegesebbnek érzi magát, mint egyébként szokta, nyugodtan temetkezzen a munkába, ott legalább levezetheti a feszültségét. Könnyedén és sikeresen oldja meg a napi feladatait és ez sikerélménnyel tölti el. Környezete ma elbűvölőnek találja.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Félreértésekkel teletűzdelt nap lesz a mai, „köszönhetően” a felelőtlenül elvállalt sok munkának és a rossz helyzetértékelésnek. Ez a hangulat sajnos átragad az otthoni környezetére is, éppen ezért tudatosan figyeljen oda a viselkedésére.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A csillagok azt üzenik: legyen óvatos a nap első felében, ne hozzon fontos döntéseket, inkább halassza őket későbbre. Kerülje az ismeretlen embereket. A nap második fele viszont kedvez a személyes kapcsolatoknak, a kikapcsolódásnak.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Változásokat ígér ez az időszak a Skorpiónak, de legyen óvatos, ne beszéljen senkinek sem a terveiről, mert sajnos lehetnek rosszakarói, akik akadályokat gördíthetnek a megvalósítás elé. Most igyekezzen a döntéseit egyedül meghozni.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rájön, hogy több valótlan ígéret megvalósulását várja, ez pedig elkeseríti, ráadásul az egészségügyi állapota sem a legjobb mostanában. Vegye könnyebben az életet, erősítse meg magát. A kritikus hangokat ne vegye komolyan.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Nagy erőfeszítéseket igényel öntől a mai nap, ám ennek ellenére mégsem hoz nagy eredményeket. A dolgok furcsa, rossz menetét úgy tudja megváltoztatni, ha nem a szokásos módon próbálja megoldani őket. Este tegyen egy nagy sétát, vagy igyon egy sört valahol.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Jó alkalom a mai otthona szépítgetésére vagy a hiányzó felszerelések beszerzésére és beszerelésére. Kitartásának és személyes varázsának köszönhetően nagy eredményeket érhet el több területen is. Szerettei örülni fognak az ön igyekezetének.

Halak

II. 20.–III. 20.

Pénzügyi veszteségek érhetik, ezért legyen óvatos. Kerülje a kockázatos tranzakciókat és ne tervezzen vásárlásokat a mai napra. Sajnos több valótlan ígéretet tettek önnek korábban, amelyeket nem teljesítenek. A felmerülő problémákra gyorsan megtalálja a választ.

 

November 4.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Itt az ideje, hogy kilépjen a komfortzónájából és új dolgokat tapasztaljon meg. Ha bele mer vágni a sors által felkínált új lehetőségbe, mérhetetlenül élvezni fogja, hiszen nagy élmények várják. Nyisson az emberek felé!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Született egy kiváló ötlete, de azt érzi, annak a megvalósítása elsülhet jól is és balul is. Bár szeretne egy könnyű, nem túl felelősségteljes döntést hozni, ez sajnos nem fog menni. Az ön vállán most a lépés súlya.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Van valami az életében jelenleg, ami félelmet vált ki önből, de előfordulhat, hogy ez is csak egy kérdés, ami túl lett dimenzionálva, vagy egy félreértés, amely tényként lett elkönyvelve. Ne hagyja, hogy a napjait az aggodalom arányítsa!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sokan vannak, akik hisznek abban, hogy bizonyos emberekkel találkozniuk kellett az életük során, mert dolguk van egymással. Mostanában sokat mereng a múlton, hogy miért tart itt és most, de ha alaposan átgondol mindent, rájön, hogy minden így van jól.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, a mindennapi rutin szinte felemészti. Ha ez már levertséget is okoz, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, hogy a hétköznapok meghozzák-e önnek azt az elégedettséget, amire vágyik. Ha a válasz nem, akkor álljon meg, és gondolja át a „hogyan tovább” kérdését.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mostanában kezdi érteni, érezni a „partnerség” kifejezés lényegét, különösen a párkapcsolatok terén. Vágyik arra, hogy valaki melegséget, boldogságot hozzon az életébe. Ha szeretné elmélyíteni a kapcsolatát, akkor tegyen érte, ossza meg kedvesével a gondolatait.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Több terve is van, amelyet a közeljövőben szeretne megvalósítani, de úgy érzi, a mindennapok feladatai mellett nehéz ezt megtenni. Ez valóban így van, de apránként sikerülhet, csak óriási türelem kell hozzá.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Hiába tesz vagy mond bármit, a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Úgy érzi, mindenki félreérti a tetteit, a gesztusait. Lépjen hát a tettek mezejére, magyarázza el konkrétan, hogy mit is szeretne, a morgolódás nem segít.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meg van győződve arról, hogy mindig tudja, mennyi energiát tesz bele a kapcsolataiba. Határozottsága ellenére azonban el kellene gondolkodnia, hogy minden rendben van-e így. Kedvese nem biztos, hogy elégnek érzi a törődést, a figyelmet, amit kap.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kétségtelen, hogy egy kis spontaneitás nem árt a mindennapokban, és ebben nem is akadályozza senki. Dobja fel a napjait kisebb változtatásokkal, hiszen ez színt visz az életébe. Ha ön vidám, az a környezetére is át fog ragadni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Itt az ideje annak, hogy tudja, érezze: meg tudja változtatni az életét, igenis alkalmas rá. Elérkezett az idő, amikor közli a környezetével, hogy mit gondol, és mit szeretne elérni. Lehet, hogy eleinte nem értik majd önt, de ez most nem fontos.

Halak

II. 20.–III. 20.

Gondolja át, hogy nem ad-e túl sokat másoknak magából, az energiáiból. Ez a többieknek ugyanis szinte természetes már, de nem biztos, hogy kell ennyi erőfeszítés az ön részéről. Foglalkozzon magával is, önnek is jár a figyelem, a kényeztetés.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás